James Bond-játék: új, izgalmas részletek derültek ki egy álláshirdetésből!

Az eredettörténetet elmesélő, IO Interactive-féle James Bond 007-játék nemcsak egyszerre kőkemény és sármos is lesz, hanem okos is!

 

Az IO Interactive hatalmas projektbe szállt bele azáltal, hogy a Hitman után teljesen új területre tör be, és egy James Bond-játékot fejleszt, amelynek munkacíme Project 007. Bár már egy ideje bejelentették ezt a játékot, még mindig alig tudunk valamit róla, mindössze annyi bizonyos, hogy a IOI hosszú távra tervez és több, kapcsolódó címben is gondolkodik. A tényleges játékmenet sem ismert, de az szinte biztos, hogy sok szempontból más lesz, mint a bevált bérgyilkos-szimulátor recept. Mindössze annyit tudni bizonyosan, hogy ismét TPS módban kavarhatunk James Bonddal – hasonlóan a Hitmanhez.

Minderre egy újabb álláshirdetés kapcsán lehet következtetni, amely az IO Interhivatalos weboldalán került napvilágra és amelynek határideje július vége. Konkrétan mesterséges intelligencia programozásához keres szakembereket a stúdió, akinek egy „eredeti James Bond-sztorit” elmesélő videójátékon kell majd dolgoznia, amelyben a legendás titkos ügynök (bármennyire is abszurd egymás mellett ez a két jelző) elnyeri a híres titulusát. Saját M.I.-technológián munkálkodik az IO, ezt is megtudhatjuk az álláshirdetésből, és ezt több más projektjében is fel kívánja majd használni. Az elsődleges követelmény nyilván az, hogy az illetőnek mesterséges intelligencia programozásában legyen tapasztalta, de előnyt jelent, ha már fejlesztett külső nézetes, tehát TPS-akciójátékokat.

Persze, TPS-ek voltak a Hitman-játékok is, szóval annyira nem lenne megdöbbentő, ha Bondot is külső nézetből irányíthatnánk, annál is inkább, ha a snájdig ügynök külsejét jól kidolgozzák. Ugyanakkor csak egy álláshirdetés követelményrendszeréről van szó, és koránt sem egy nem hivatalos bejelentésről, szóval nem szabad készpénznek venni, hogy tényleg TPS lesz a Project 007!

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu