Megvan, ki lesz az ifjú Leia hercegnő az Obi-Wan-sorozatban és mekkora szerepe lesz benne

A fiatal Leia hercegnőt egy olyan gyerekszínész alakítja, akit a Sandra Bullock főszereplésével készült Madarak a dobozban című posztapokaliptikus horrorban láthattunk és állítólag kulcsszerepet játszik majd a Disney+ készülő sorozatában.

 

A várva várt Disney + sorozat a címszereplő Obi-Wan (Ewan McGregor) történetét követi majd nyomon a Star Wars: Episode III – A Sith-ek bosszúja kataklizmája utáni Tatooine-i száműzetés során. Bár a sorozatot eddig nagyrészt titokban tartották, mostanában kezdenek kiderülni részletek az Obi-Wan Kenobi cselekményéről és szereplőgárdájáról.

Ewan McGregor alakítása a laza, de energikus és engedelmes Jedi padawantól a mogorva jedi mesterig az ellentmondásos előzménytrilógia egyik általánosan dicsért aspektusa volt. A rajongók évek óta követelték, hogy a Lucasfilm készítsen egy filmet vagy sorozatot a karakter száműzetéséből és hogy McGregor újra eljátszhassa a szerepét. Most, hogy a projekt végre megvalósul, nem meglepőek a hírek arról, hogy az új színészeket az eredeti trilógia karaktereinek fiatalabb változatai szerepére szánják, korábban pedig arról szóltak a hírek, hogy a sorozathoz egy fiatal Luke és Leia szerepére keresnek szereplőket. Most Obi-Wan Kenobi talán megtalálta az ő Leia hercegnőjét.

A Screen Rant arról ír, hogy Jordan Maison a Cinelinx-től nemrég arról számolt be, hogy „a Leiával foglalkozó anyag nagyjából az egész sorozat lendületét adja”. Mi több, állítása szerint a sorozatban Vivien Lyra Blair (Bird Box, Hősök lehetünk) kapta meg az Alderaan szeretett hercegnőjének gyermekváltozatát. A Screen Rant megkereste a Disney-t, hogy a cég kommentálja a hírt, de egyelőre nem kaptak megerősítést. A Cinelinx teljes nyilatkozatát alább nézheted meg:

„Elmondhatom, hogy Leia fontos szerepet kap majd a Kenobiban. Sőt, ahogy hallottam, a Leiával kapcsolatos dolgok nagyjából az egész sorozat lendületét adják, és ami Obi-Want (Ben) egy újabb kalandba sodorja.”

És ami még jobb, elárulhatom, hogy Vivien Lyra Blair (Bird Box, Hősök lehetünk) kapta meg a szerepet!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vivien Lyra Blair (@vivienlyrablair) által megosztott bejegyzés

Bár a hír, hogy egy fiatalabb Leia is feltűnik a sorozatban, nem feltétlenül meglepő, érdekes, hogy kulcsszerepet fog játszani a sorozatban. A sorozat kezdeti bejelentése óta sokan azt feltételezték, hogy a fiatalabb Luke-kal kapcsolatos konfliktusok lesznek a sorozat eseményeinek katalizátorai. Ez valószínűleg azért van így, mert az Obi-Wan száműzetéséről szóló legtöbb kánoni történet (leginkább Jason Aaron 2015-ös Star Wars-képregénysorozatában és a Star Wars: Rebels című animációs sorozatban) arra támaszkodott, hogy Luke veszélyeztetettsége Kenobi cselekvésre sarkallja.

Ha Kathleen Kennedy-nek, a Lucasfilm elnökének kijelentéseit készpénznek vesszük, akkor a rajongók arra is számíthatnak, hogy a sorozatban is lesz fénykard-akció. Mivel a birodalmi inkvizítorok is szerepet kapnak benne, az Obi-Wan Kenobi telis-tele van izgalmas, új történeti lehetőségekkel. Remélhetőleg a sorozat beváltja a rajongók hatalmas elvárásait.

Források: Screen Rant, Cinelinx

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu