A Ubisoft bejelentette az XDefiant című játékot, egy új ingyenes FPS-t a Tom Clancy univerzumban [VIDEO]

Az XDefiant című FPS-ben a The Division, a Splinter Cell és a Ghost Recon: Breakpoint címek alapján választhatunk majd frakciók közül.

 

Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó a Ubisoft pedig leleplezte a Tom Clancy univerzum XDefiant nevű új játékát. Ez egy teljesen ingyenes FPS, ahol 2 csapat 6 játékosból álló arénában fog harcolni. A címért a Ubisoft San Francisco felel, Mark Rubin executive producerrel az élen.

A játékosok 3 frakció közül választhatnak majd: az Outcasts és a Cleaners a The Division 2-ből, az Echelon a Splinter Cell-ből, valamint a Wolves a Ghost Recon: Breakpointból. A Ubisoft megerősítette, hogy a jövőben újabb frakciókkal bővül a játék, és mindegyikük saját képességekkel fog rendelkezni, amelyeket a játékos testre szabhat, beleértve a fegyvereket, kütyüket és egyebeket.

Eddig 2 játékmódot jelentettek be: Escort és Domination. A címben elég sok pálya lesz elérhető, amelyek időről időre váltakoznak, hogy növeljék a játékok változatosságát.

Az XDefiant augusztus 5-én zárt bétát tart, ha szeretnél részt venni benne, ezen az oldalon adhatod meg az adataidat. Megerősített megjelenési dátum még nincs, mivel a fejlesztők először kikérik a játékosok véleményét, hogy a cím már az első naptól kezdve optimális állapotban legyen.

Itt az első trailer, eddig 4.7000 like és 4.6000 dislike van rajta.

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu