Menu

A Ubisoft bejelentette az XDefiant című játékot, egy új ingyenes FPS-t a Tom Clancy univerzumban [VIDEO]

Az XDefiant című FPS-ben a The Division, a Splinter Cell és a Ghost Recon: Breakpoint címek alapján választhatunk majd frakciók közül.

 

Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó a Ubisoft pedig leleplezte a Tom Clancy univerzum XDefiant nevű új játékát. Ez egy teljesen ingyenes FPS, ahol 2 csapat 6 játékosból álló arénában fog harcolni. A címért a Ubisoft San Francisco felel, Mark Rubin executive producerrel az élen.

A játékosok 3 frakció közül választhatnak majd: az Outcasts és a Cleaners a The Division 2-ből, az Echelon a Splinter Cell-ből, valamint a Wolves a Ghost Recon: Breakpointból. A Ubisoft megerősítette, hogy a jövőben újabb frakciókkal bővül a játék, és mindegyikük saját képességekkel fog rendelkezni, amelyeket a játékos testre szabhat, beleértve a fegyvereket, kütyüket és egyebeket.

Eddig 2 játékmódot jelentettek be: Escort és Domination. A címben elég sok pálya lesz elérhető, amelyek időről időre váltakoznak, hogy növeljék a játékok változatosságát.

Az XDefiant augusztus 5-én zárt bétát tart, ha szeretnél részt venni benne, ezen az oldalon adhatod meg az adataidat. Megerősített megjelenési dátum még nincs, mivel a fejlesztők először kikérik a játékosok véleményét, hogy a cím már az első naptól kezdve optimális állapotban legyen.

Itt az első trailer, eddig 4.7000 like és 4.6000 dislike van rajta.

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu