A Flight Simulator megerősítette a méretét az Xbox Series X-en | S: Készen áll a felszállásra

A Flight Simulator PC-s verziója kezdetben közel 150 GB-ot „nyomott”, de a hónapok során csökkentették és optimalizálták a méretét.

 

Talán mindannyiunkkal előfordult már, hogy amikor felszállunk a repülőre, közlik velünk, hogy nincs hely a csomagjainknak, és a raktérben kell leadnunk azokat. A Flight Simulatorral kapcsolatban figyelmeztetünk, hogy az Xbox Series X/S-en bőven kell hely, hogy a játék várható portja végre gond nélkül landolhasson.

Összesen 97,2 GB szükséges, ha szeretnénk a népszerű repülésszimulációs saga új részével felszállni.

Ez a szükséges méret, mint láthatod, a játék standard kiadásából származik. Ez azt jelenti, hogy ahogy több tartalom kerül hozzá, ez a szám növekedni fog. Az is valószínű, hogy az optimalizálási munkálatok miatt az X sorozatban nem foglalja el ugyanazt a helyet, mint az S sorozatban, bár ez egy irányadó számként szolgál. Ez különösen fontos az új generációs Xbox „kicsiknél”, amelyeknek kevesebb tárhelyük van, és az MFS szinte teljesen elfoglalja majd az SSD-t.

Ezen is lehet javítani a hetek során. Kezdetben a Flight Simulator PC-n kb. 150 GB-ot foglalt el, de nemrég alig több mint 80 GB-ra csökkent a mérete. A játék hamarosan Xbox Seriesre is érkezik: július 29-én.

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu