Az utolsó párbaj trailer: sikergyanús lesz Ridley Scott történelmi eposza Matt Damon és Ben Affleck szereplésével [VIDEO]

MOZI HÍREK – A 20th Century Studios közzétette az első trailert Az utolsó párbaj című filmhez, az Oscar-díjas rendező, Ridley Scott legújabb alkotásához, amelyben Adam Driver és Jodie Comer is szerepelnek.

 

A 20th Century Studios nyilvánosságra hozta Az utolsó párbaj első trailerét. Ez papíron egy azonnali Oscar-díj aspiránsnak tűnik. A filmet Ridley Scott (Alien, Gladiátor) rendezi, a Good Will Hunting duója, Ben Affleck és Matt Damon évek óta először újra együtt szerepel a vásznon. Ráadásul egy A-listás szereplőgárdával, köztük Adam Driverrel (Star Wars: Az ébredő Erő, BlacKkKlansman). Arról nem is beszélve, hogy egy 14. századi korrajzról van szó, és Scottnak már korábbi munkáiban is szerencséje volt a múltba ásni.

A trailer némi baljós hanggal nyit, mielőtt néhány akciófelvételre vágnánk. Ezután komoly középkori dolgok következnek, lovagi tornák és hasonló dolgok, mielőtt rátérnénk a lényegre. Egy szörnyű bűncselekmény vádja hangzik el, ami Matt Damont és Adam Drivert halálos párbajra készteti.

Az utolsó párbaj a százéves háború közepette játszódik. A film valós eseményeken alapul, és régóta fennálló feltételezéseket boncolgat Franciaország utolsó engedélyezett párbajáról Jean de Carrouges és Jacques Le Gris, két barát között, akikből elkeseredett riválisok lettek. Carrouges a csatatéren tanúsított bátorságáról és ügyességéről ismert, köztiszteletben álló lovag. Le Gris pedig egy normann földesúr, akit intelligenciája és ékesszólása az udvar egyik legcsodáltabb nemesévé tesz. Amikor Carrouges feleségét Le Gris brutálisan bántalmazza, amit a férfi tagad, a nő nem hajlandó hallgatni. Miután a nő előlép állítólagos támadójával szemben, kimerítő, halálos párbajra kerül sor, amely mindhármuk sorsát Isten kezébe helyezi.

Matt Damon játssza Jean de Carrouges-t, Adam Driver Jacques Le Gris-t, Ben Affleck pedig Pierre d’Alençon grófot. A szereposztásban Jodie Comer (Killing Eve, Szabad fickó) is szerepel Marguerite de Carrouges szerepében. A forgatókönyvet Nicole Holofcener (Can You Ever Forgive Me?) írta, aki Affleckkel és Damonnal dolgozott együtt. A film Eric Jager könyve alapján készült. Ridley Scott producere Kevin J. Walsh, Jennifer Fox, Nicole Holofcener, Damon és Affleck. Kevin Halloran, Drew Vinton, Madison Ainley executive producerek. Scott a következőket nyilatkozta róla.

(Movieweb)

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu