A Dragon Quest 12 egy „igazán ambiciózus JRPG” lesz a Square vezetője szerint [VIDEÓ]

A Dragon Quest 12 egy olyan ambiciózus JRPG, amely a következő 10-20 évre meghatározza a sorozat jövőjét. A Square Enix alig néhány hete jelentette be a legendás sorozat visszatérését a The Flames of Fate című játékkal.

 

Alig néhány héttel az új Dragon Quest 12 bejelentése után még alig van hírünk a Square Enix régóta várt JRPG-jéről, de az már biztosnak tűnik, hogy egy olyan elképesztően ambiciózus videojátékról van szó, amely a következő 10 vagy 20 évben meghatározhatja ennek a mitikus szerepjátékos kalandsaga jövőjét.

Ezt a véleményt a Square Enix vezetője osztotta meg a japán Famitsu magazinnal. „A Dragon Quest XII fejlesztése során a Dragon Quest sorozat következő 10-20 évét tartjuk szem előtt” – mondta Yosuke Matsuda. „Vannak olyan részek, amelyek hűek lesznek a Dragon Quest hagyományos imdidzséhez” – folytatja – „de az újdonságokra is szükség van„.

„Végül is” – zárja Matsuda – „mint márkának mindig újítanunk kell”. Milyen újdonságokról beszélhet Matsuda? Nem bocsátkozott részletekbe, de amikor a Dragon Quest XII: The Flames of Fate bemutatásakor már megerősítették, hogy az új JRPG története sötétebb és felnőttebb lesz, mint a saga korábbi epizódjaiban, és ami még fontosabb, hogy a teljes harcrendszerrel is át kívánják dolgozni.

Magáról a Dragon Quest 12-ről képek és videók nélkül, a bejelentő traileren túl, amely a logó bemutatására korlátozódott, egy másik, már megerősített részlet, hogy a Dragon Quest XII-t Unreal Engine 5-tel fejlesztik.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu