A Flight Simulator készítői tisztában vannak vele, hogy a rajongók helikoptereket akarnak, és 2022-re tervezik a megjelenésüket

Ez az egyik legvisszatérőbb kérés az Flight Simulatorra, amely néhány nap múlva érkezik az Xbox Series X-re | S.

 

A Microsoft Flight Simulator továbbra is új tartalmakat ígér, hiszen néhány nap múlva készül a futómű az Xbox Series X-re. Az Asobo Studio legújabb fejlesztői frissítésében a Microsoft játékához július 27-től elérhetővé váló együttműködésben bepillantást nyerhetünk a légi szimulátorba, amely az Orbis Flying Eye Hospital lehetőségeire összpontosít, egy olyan teherszállító repülőgépre, amelyet arra alakítottak át, hogy szemészeti ellátást nyújtson számos olyan országban, ahol ezt nem engedhetik meg maguknak.

A tartalmi frissítésre adott válaszokban a közösség által az indulás óta megfogalmazott kérésekből szemezgetnek. Ezek közül a legjelentősebb, több mint 1500 szavazattal, a helikopterek beépítése a Flight Simulatorba. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a 2022-re tervezett tartalomként szerepelnek az ütemtervben, de semmi sem teljesen biztos.

Ez kielégítené azokat a rajongókat, akik szeretnék, ha többféle légi jármű kerülne be a játékba, hiszen a helikopterek egy kicsit több sokoldalúságot biztosíthatnak. Az év végén, novemberben pedig a tervek szerint katonai repülőgépek is érkeznek. A helikopterek vezetésére még várnunk kell, bár biztosan hamarosan elkezdenek részleteket mutatni az illetékesek.

A következő ütemtervben a Sim Update V frissítés szerepel a játék összes verziójához, augusztus elején pedig egy új repülőgép érkezik, az Aviat Husky A-1C. Ez lesz július 29-e, az a dátum, amikor a játék végre Xbox Series X-re is megjelenik | S.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu