Hátborzongató lett a Demonic: Neill Blomkamp sci-fi horrorfilmjének új trailere!

MOZI HÍREK – Neill Blomkamp a sci-fi horrorba merészkedik következő, Demonic című filmjével, az IFC Midnight pedig nemrég adta ki a második, hivatalos trailert.

 

Az IFC Midnight közzétette a hivatalos trailert a Demonicról, Neill Blomkamp rendező új, csavaros sci-fi horrorfilmjéről. A film augusztus 20-án kerül a mozikba és a VOD-ra, a filmet Kanadában forgatták a világjárvány idején, és a világpremierjét márciusban tartották a Berlinalén. Az IFC Midnight azóta megszerezte az amerikai jogokat, és a jövő hónapban esedékes bemutató előtt egy új trailer is megjelent. Ezt lent megnézhetitek.

A Demonic című filmet Neill Blomkamp írta és rendezte. A projekt producere Stuart Ford. A film főszereplői Carly Pope, Chris William Martin, Michael J. Rogers, Nathalie Boltt és Terry Chen. A Démonikusban „egy fiatal nő (Pope) félelmetes démonokat szabadít el, amikor az anya és lánya közötti évtizedes szakadás gyökerét jelentő természetfeletti erőkre derül fény”.

Blomkamp és a Demonic filmkészítői egy új, szabadalmaztatásra váró volumetrikus rögzítési módszert használtak, egy olyan technológiát, amely minden oldalról letapogatja a színészt, és digitális formában újraalkotja. Ezt a technológiát az Xbox One-on található Microsoft Kinect kamerában található technológiához hasonlítják, és a VR- és vizuális effektek ipara is használja. A Demonic állítólag az eddigi legnagyobb volumetrikus rögzítést használja, amit eddig filmben valaha láttunk, és a film új hivatalos trailerében jól megnézheted a bemutatott technológiát.

Egy időben Neill Blomkamp egy Alien-folytatást tervezett, amelyben Sigourney Weaver ismét eljátssza Ellen Ripley szerepét. A projektet jobb híján félretették Ridley Scott Alien: Covenant című előzményfilmje javára. A rajongók petíciót nyújtottak be a 20th Century számára, hogy a projektet újraindítsák, de ez ügyben nem történt előrelépés. Blomkamp később azt tervezte, hogy helyette a RoboCop Returns-t rendezi az MGM számára, bár 2019-ben bejelentette, hogy elhagyja a projektet, hogy egy horrorfilmre koncentrálhasson, amelyről most már tudjuk, hogy a Demonic. Úgy tűnik, Blomkamp már évek óta vágyott arra, hogy megvakarja a horror viszketését.

„Mindig is nagy rajongója voltam a Blair Witch Projectnek és a Paranormal Activitynek. Azért is rajongtam, ahogyan azok a filmesek csak úgy kimentek, és leforgattak valamit a hátsó kertjükben” – mondta Blomkamp a Demonic inspirációjáról az Empire-en keresztül. „Az egyik dolog, ami szórakoztató volt a film elkészítésében, hogy egy másik alműfajban dolgoztam, mint amiben általában dolgozom. A felszín alatt tomboló rettegés érzése volt az, amit meg akartam próbálni megragadni.”

Neill Blomkamp a 2009-ben bemutatott District 9 rendezőjeként és társ-forgatókönyvírójaként tűnt fel a köztudatban, a nagy sikerű sci-fi akciófilmmel. A forgatókönyv négy Oscar-díj jelölést hozott, köztük a legjobb adaptált forgatókönyvért járó elismerést Blomkamp és társszerzője, Terri Tatchell számára. Ezt követően ő irányította az Elysium című disztópikus sci-fi akciófilmet, amelyet a kritikusok szintén dicsértek, és a kasszáknál is jól szerepelt. Blomkamp a 2015-ös Chappie című filmet is Tatchell-lel közösen irányította és írta, bár a film a stúdió elvárásai alatt teljesített, így törölték a folytatás terveit.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu