„Furcsa és felkavaró” élményre kényszerítette Kevin Spacey az Amerikai szépség címszereplőjét

MOZI HÍREK – Az Amerikai szépség színésznője a PEOPLE-nek beszélt új memoárjáról, amelyben az áttörést jelentő filmje előtt átélt traumáról is mesélt és Kevin Spacey különös viselkedését is megemlítette.

 

Mena Suvari 19 évvel azelőtt játszott Kevin Spacey oldalán az 1999-es Amerikai szépség című filmben, hogy szexuális zaklatással kapcsolatos vádak merültek volna fel a filmsztár ellen.

Az Amerikai szépség 1999-es forgatása során Mena Suvari emlékszik egy „szokatlan élményre„, amit Kevin Spaceyvel átélt, amikor egy intim jelenet forgatására készültek. Évekkel később, miután a színész ellen felhozott visszaélési vádak címlapokra kerültek, ismét eszébe jutott ez az eset.

A 42 éves színésznő a PEOPLE-nek elmondta, hogy „bízott benne” az Oscar-díjas film forgatása alatt. Mégis azt mondta, hogy egy bizonyos pillanat a forgatáson furcsa érzéseket hagyott benne.

Egyik nap, hogy felkészüljön egy jelenetre, a férfi bevitte őt egy kisebb szobába, ahol „nagyon közel feküdtek egymáshoz az ágyon” – írja le a PEOPLE-nak az e heti számban. „Ő valahogy gyengéden átölelt engem. Nagyon békés volt, de furcsa és szokatlan„.

Amikor Suvari értesült azokról a szexuális visszaélésekről, amelyeket 2018-ban több férfi is felhozott ellene, azt mondja, „eszembe jutott az a nap„, ami értetlenül hagyta.

„Mindenkéirt fáj a szívem, akit zaklatnak” – mondja.

Új memoárjában, A nagy béke: egy memoár című könyvében, amelyből a PEOPLE e heti számában olvasható részlet, Suvari saját, felnőttként átélt szexuális visszaélésekről beszél.

Suvari azt mondja, „kettős életet élt„, amikor az Amerikai szépség sztárrá tette.

„Minden alkalommal, amikor forgatásra mentem. Minden alkalommal, amikor interjút adtak velem, végig színészkedtem. Ez egy újabb szerep volt számomra: azt játszottam el, hogy rendben voltam” – mesélte a a színésznő a PEOPLE-nek.

A legnehezebb időszakaiban Suvari a színészi munkájában talált vigaszt. Az Amerikai pite (1999) című filmben játszott szerepe után megkapta Angela szerepét, az Amerikai szépségben a tinédzser pompomlányt, aki egy középkorú férfi megszállottságának tárgya lesz, akit Spacey alakít. A szerep nagy elismerést és a legjobb női mellékszereplőnek járó BAFTA-jelölést hozott neki. Visszatekintve azt mondja az Amerikai szépségről: „Gyönyörű élmény volt, hogy lehetőséget kaptam a munkára és az önkifejezésre, pont akkor, amikor szükségem volt arra, hogy megmentsem magam.”

Forrás: People

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu