Csak nem közeleg Daredevil visszatérése?! Charlie Cox nem ment el egy képregényes rendezvényre a Pókember újraforgatása alatt!

A Daredevil sztárja, Charlie Cox kénytelen volt lemondani egy képregényes rendezvényes megjelenést megjelenést a forgatási követelmények miatt. Emiatt sokan arra kezdtek tippelni, hogy visszatérhet Daredevil a Pókember-filmben, lévén Cox alakította a karaktert a tévésorozatban.

 

Továbbra is keringenek a pletykák arról, hogy Charlie Cox feltűnik a Marvel közelgő Pókember: Nincs hazaút folytatásában, és ezúttal a San Antonio-i Celebrity Fan Festnek köszönhetően, amely elárulta, hogy a Daredevil sztárja lemondta egy közelgő kongresszusi szereplését egy „last-minute forgatási ütemterv” változás miatt. Ha akarod, ezt a véletlennek könyvelheted el, de ez a hirtelen lemondás a Pókember: Nincs hazaút újbóli forgatásáról szóló hírek közepette történt, ami sokak szerint arra enged következtetni, hogy Cox valóban újra be fog öltözni a félelem nélküli ember szuperhősruhájába.

Tovább erősíti az ötletet az a tény, hogy Coxnak jelenleg nincs más projektje, amiben reálisan forgathatna, hiszen az ír dráma: a Kin forgatása már megvolt. Persze egy újabb pletyka is felröppent, amely azt állítja, hogy Cox Daredevil helyett a Marvel Disney+ sorozatában, a She-Hulkban fog szerepelni, ami sokakban felveti a kérdést, hogy vajon ez az oka-e annak, hogy a színésznek le kellett mondania a kongresszusi szereplését. Akárhogy is, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Charlie Cox visszatér a Marvel Moziverzumba.

Most, hogy elég idő eltelt, és a Marvel Netflix tulajdonságainak jogai visszakerültek a Marvel Studioshoz, gyorsan elkezdtek terjedni a pletykák, hogy Charlie Cox vagy Matt Murdock, vagy Daredevil, vagy mindkettő szerepében tér vissza a közelgő Marvel seque l Spider-Man: No Way Home című filmben, sőt, a hírek szerint egy rövid ideig már forgatott is a projekthez. A színész korábban már nyilatkozott arról, hogy nem fogja visszafogni a lélegzetét, ha arról van szó, hogy újra beöltözik A félelem nélküli ember szerepébe, bár örülne a lehetőségnek. „Nézd, nagyon jól éreztem magam” – mondta. „Nagyon hálás vagyok, hogy olyan sokáig játszhattam ezt a karaktert, ameddig csak tudtam. Természetesen szívesen folytatnám. Szívesen részt vennék benne.”

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige időközben megszólalt Daredevil és a többi Marvel-karakter esetleges visszatérésével kapcsolatban, akik legutóbb a Netflixen tűntek fel. „Minden a tervben van” – mondta Feige, amikor a The Defenders esetleges visszatéréséről beszélt. „Ez az egyik vicces dolog a képregényekben, hogy a karakterek megjelennek és eltűnnek, jönnek és mennek. Mindez inspiráció a jövőre nézve. Van néhány nagyszerű karakter és színész azokból a sorozatokból”.

Míg mi egyszerűen kénytelenek vagyunk várni, hogy kiderüljön, valóban valóra váltak-e a képregényfilmes álmaink, addig a Pókember: Nincs visszaút című filmben ismét Tom Holland lesz a címszereplő. Amennyiben a film ott folytatódik, ahol a Pókember: Távol a hazától abbamaradt, Peter Parker mostanra már kiderült, hogy ő a falon mászkáló szuperhős, és a pletykák szerint a Charlie Cox által alakított Matt Murdockot fogják bevonni, hogy a tinédzser védelmére keljen a bíróságon. Valamikor Parker összefog Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ével is, Pókember és cimborái pedig belekeverednek a multiverzum őrületébe.

A Pókember: Nincs hazaút a tervek szerint 2021. december 17-én kerül az Egyesült Államokban a mozikba, az MCU negyedik fázisának részeként.

Forrás: Celebrity Fan Fest

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu