GRID Legends: Need For Speedesedő sztorival támadó GRID [VIDEO]

A Codemasters GRID Legends új játékán erősen tetten lehet érni az Electronic Artsot: sztorival rendelkezik a játék, így akár egy Need For Speednek is nézhetnénk elsőre a „gridlegendákat”.

 

Az EA Play Live-on jelentette be a tegnapi napon az Amazonon már felbukkant játékot a kiadó. A Project C tényleg a Codemasters játéka, és a GRID Legends Chris Smith, a játék rendezője szerint kombinálni fogja a rajongók által kedvelt elemeket az új, versenyekhez köthető funkciókkal és a sztorimóddal.

Több választási lehetőséget adnak a játékosoknak, kezdve a komolyabb versenyek megalkotásától (ugyanis versenykészítő funkció is lesz) a sokszor követelt, de csak most visszatérő Drift módig. Ez csak az utazás kezdete, írja Smith a sajtóközleményben, és a hónapok során többet is fel fognak majd fedni a játékról.

A GRID Legends a motorsport akciózását a hihetetlen versenyváltozatossággal, illetve egy immerzív történettel keveri. (A változatosságot, ha ennyire ki kell emelniük, akkor ott már joggal kétkedhetünk.) A játékos lesz az akció középpontjában, és állítólag a kezelhetőség a franchise egyik tradicionális eleme. A GRID Legendsben izgalmas, kiszámíthatatlan versenyekre számíthatunk (hadd tippeljünk: rubberbanding? Magyarul: ha lemarad a gép, csal, hogy utolérjen minket…), és ezeket városi körpályákon (újítás: London, Moszkva) és hagyományos versenypályákon is átélhetjük. A versenyalkotóban keverhetjük a járműkategóriákat is, és online is lehet kombinálni.

A GRID World Series visszatér, és ebben a játékosok egy dokumentumfilm középpontjában lesznek, mert minden pillanatot rögzítenek a kamerák a pályákon és azokon kívül is (magyarul: az F1 Netflixes Drive to Survive-ját másolták). Tüzes személyiségek, csapaton belüli politika, továbbá a hírhedt Ravenwest Motorsport: ezekre mind számíthatunk. A Ravenwest a hatodik világbajnoki címét szeretné behúzni. A stábban például Ncuti Gatwa, egy brit, díjnyertes színész is ott lesz.

A pálya minden pontján lesz dráma: a mesterséges intelligencia egyedi versenyzői karakterisztikát ad a többi pilótának. Több mint 130 útvonal lesz, valódi pályákkal (Brands Hatch, Indianapolis), vagy a GRID-ből ismerős városi pályákkal (San Francisco, Párizs…). Több mint 100 jármű lesz, amiket tuningolhatunk is, kategóriákból pedig nem lesz hiány: klasszikus túraautók, együléses versenyautók, kamionok, stadionba szánt gépjárművek…

A GRID Legends 2022-ben fog valamikor megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Origin), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu