Menu

GRID Legends: Need For Speedesedő sztorival támadó GRID [VIDEO]

A Codemasters GRID Legends új játékán erősen tetten lehet érni az Electronic Artsot: sztorival rendelkezik a játék, így akár egy Need For Speednek is nézhetnénk elsőre a „gridlegendákat”.

 

Az EA Play Live-on jelentette be a tegnapi napon az Amazonon már felbukkant játékot a kiadó. A Project C tényleg a Codemasters játéka, és a GRID Legends Chris Smith, a játék rendezője szerint kombinálni fogja a rajongók által kedvelt elemeket az új, versenyekhez köthető funkciókkal és a sztorimóddal.

Több választási lehetőséget adnak a játékosoknak, kezdve a komolyabb versenyek megalkotásától (ugyanis versenykészítő funkció is lesz) a sokszor követelt, de csak most visszatérő Drift módig. Ez csak az utazás kezdete, írja Smith a sajtóközleményben, és a hónapok során többet is fel fognak majd fedni a játékról.

A GRID Legends a motorsport akciózását a hihetetlen versenyváltozatossággal, illetve egy immerzív történettel keveri. (A változatosságot, ha ennyire ki kell emelniük, akkor ott már joggal kétkedhetünk.) A játékos lesz az akció középpontjában, és állítólag a kezelhetőség a franchise egyik tradicionális eleme. A GRID Legendsben izgalmas, kiszámíthatatlan versenyekre számíthatunk (hadd tippeljünk: rubberbanding? Magyarul: ha lemarad a gép, csal, hogy utolérjen minket…), és ezeket városi körpályákon (újítás: London, Moszkva) és hagyományos versenypályákon is átélhetjük. A versenyalkotóban keverhetjük a járműkategóriákat is, és online is lehet kombinálni.

A GRID World Series visszatér, és ebben a játékosok egy dokumentumfilm középpontjában lesznek, mert minden pillanatot rögzítenek a kamerák a pályákon és azokon kívül is (magyarul: az F1 Netflixes Drive to Survive-ját másolták). Tüzes személyiségek, csapaton belüli politika, továbbá a hírhedt Ravenwest Motorsport: ezekre mind számíthatunk. A Ravenwest a hatodik világbajnoki címét szeretné behúzni. A stábban például Ncuti Gatwa, egy brit, díjnyertes színész is ott lesz.

A pálya minden pontján lesz dráma: a mesterséges intelligencia egyedi versenyzői karakterisztikát ad a többi pilótának. Több mint 130 útvonal lesz, valódi pályákkal (Brands Hatch, Indianapolis), vagy a GRID-ből ismerős városi pályákkal (San Francisco, Párizs…). Több mint 100 jármű lesz, amiket tuningolhatunk is, kategóriákból pedig nem lesz hiány: klasszikus túraautók, együléses versenyautók, kamionok, stadionba szánt gépjárművek…

A GRID Legends 2022-ben fog valamikor megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Origin), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu