Új, egyszemélyes játékot készít az Apex Legends és a Star Wars Jedi Fallen Order fejlesztője

A Star Wars Jedi Fallen Orderrel is nagy sikert aratott Respawn Games új álláshirdetései egy olyan projektről árulkodnak, amely még a fejlesztés nagyon korai szakaszában van.

 

Valami új dolog készül a Respawn Entertainmentnél, a „kicsi, de ambiciózus” stúdiónál, amely olyan játékok mögött áll, mint a Titanfall, az Apex Legends és a Star Wars Jedi Fallen Order. Mohammad Alavi kreatív igazgató ma délután a Twitteren közölte, hogy a fejlesztő „egy vadonatúj egyjátékos kalandon” dolgozik, és linkeket adott a technikai, harci és pályatervezői álláshirdetésekhez.

Maguk a munkaköri leírások nem sokat árulnak el arról, hogy miről is van szó. A vezető technikai játéktervezői hirdetmény például azt mondja, hogy az új projekt „a tervezők álmai játszótere, ahol az innováció szabadságát az egyedi univerzum teszi lehetővé”. Azt azonban pontosítják, hogy a dolgok még csak most kezdenek felpörögni: „A projekt még korai stádiumban van, és te leszel a felelős a lényeges ötletekért és funkciókért a kezdeti koncepcióalkotástól a leszállított játékig”.

Kissé zavaró módon ezek az álláshirdetések (az összeset a Respawn karrieroldalán láthatod) a Singleplayer Incubation Team kategóriába tartoznak, ami elkülönül a New Game Incubation Team kategóriától. Még némi szerepkör-átfedés is van: Mindkét projekt például vezető harci tervezőket keres. A szerepek azonban jelentősen különböznek egymástól, mivel a régebbi New Game Incubation Team listán konkrét együttműködési és irányítási követelmények szerepelnek, valamint az Unreal Engine 4-gyel való munka „karakteranimációk, szkript viselkedési fák, speciális effektek és rendszerhangolás megvalósítása”.

Az egyjátékos inkubációs csapat listája sokkal koncepcionálisabb: „Legyél közreműködő a játék alapvető részeinek meghatározásában és iterálásában. A harc túlmutat a diszkrét „harcon”, és magában foglalja azt is, hogy hogyan közelíted meg, hogyan kezdeményezed, és hogyan regenerálódsz, csoportosulsz át és fejlődsz a fejlődéssel utána” – áll benne. „Működj együtt más tervezőkkel és részlegekkel az ötletek megosztása, a nagyszerűség érdekében történő iterálás, a bölcs hatókör, és az elvárásokkal dacoló, csiszolt játékmenet biztosítása érdekében.”

Ezen a ponton ez bármi lehet: egy egyjátékos Apex Legends játék (ami király lenne), egy újabb Star Wars, vagy Star Wars Jedi Fallen Order játék (a Respawnról már most tudni lehet, hogy egy új Star Wars játékon dolgozik, ami lehet, hogy a Star Wars Jedi Fallen Order folytatása lesz, de az is lehet, hogy nem: Fallen Order), vagy a Titanfall 3, amely állítólag egy időben fejlesztés alatt állt, de az Apex Legends sikere után félbehagyták.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu