A holnap háborúja: kiderült, hogy végül lesz-e valami a folytatásból

MOZI HÍREK – Hatalmas sikert aratott a A holnap háborúja, így nem csoda, hogy sokan arra tippeltek (vagy akik nagyon szerették a filmet, abban reménykedtek), hogy készül majd egy folytatás. Most megtudtuk, hogy mi a helyzet az esetleges A holnap háborúja 2-vel.

 

A hírek szerint az Amazon Studios és a Skydance már javában fejleszti A holnap háború folytatását ugyanazzal a szereposztással és kreatív csapattal. A nemrég az Amazon Prime Videón bemutatott filmet eredetileg moziba szánták, mielőtt az Amazon 200 millió dollárért megvásárolta a Skydance-től a sci-fi akcióthrillert. A lépés azt is követi, hogy a streamingszolgáltató korábban a Tom Clancy’s Without Remorse című filmet vette fel a Skydance-től, hogy új filmes franchise-okat indítson el a streamingszolgáltató számára.

A beszámolót először a Deadline tette közzé, és sem az Amazon, sem a Skydance nem nyilatkozott hivatalosan. Ez a projekt is a fejlesztés korai szakaszában van, és emiatt más információt, például a lehetséges cselekmény részleteit nem lehet megosztani, bár feltételezhetjük, hogy a jövő megmentéséért folytatott harc a betolakodó Fehér Tüskékkel szemben még nem biztos, hogy véget ért.

A Deadline arról is beszámol, hogy a Holnap háborúja szereplőgárdájának és kreatív csapatának kulcsemberei is visszatérnek, legalábbis az Amazon Studiosnál ezt tervezik. Ide tartozna Chris McKay rendező és Zach Dean forgatókönyvíró, valamint az első Holnapos háború sztárjai, Chris Pratt, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge és J.K. Simmons.

A Holnap háború nagy nézettsége valószínűleg nagy szerepet játszott abban, hogy az Amazon ilyen gyorsan megrendelt egy újabb filmet. A hét elején Pratt az Instagramon ünnepelte a A holnap háborúja sikerét, és megköszönte a rajongóknak, hogy a július 4-i hétvégén ráhangolódtak az új filmre. Bár a Jurassic World és A galaxis őrzői franchise-okban már nagy szerepeket kapott, úgy tűnik, Pratt most egy újabb nagy franchise-szerepet is kitűzött magának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés

A The Tomorrow War egy 30 évvel a jövőben játszódó háborúra fókuszál, amelyben a Föld emberei súlyos vereséget szenvednek a White Spikes nevű halálos űrlényfajjal szemben. Egyetlen reményük a túlélésre, hogy három évtizedet visszamennek a múltba, hogy új katonákat toborozzanak, akik előreugranak az időben, hogy segítsenek kiegyenlíteni az esélyeket. Dan Forrester (Pratt), a biológiatanár és egykori Army Ranger segít vezetni az emberek erőfeszítéseit a világ megmentésére egy múltból ismert arc jövőbeli változatának segítségével.

A július 2-i megjelenést követően A holnap háborúja jelenleg az Amazon Prime Videón streamelhető. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kezdődhet meg a folytatás gyártása, illetve mikor számíthatnak a rajongók a folytatás premierjére.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu