Menu

Újabb Alice videojáték az Electronic Arts-tól? American McGee válaszol!

Emlékeztek még a nagyszerű Alice videojátékra és az Alice: Madness Returns-re? Most American McGee, a legendás alkotó mesél arról, hogy az Electronic Arts égisze alatt akarja-e újraéleszteni a franchise-t vagy sem.

 

Talán játszottál már American McGee Alice videojátékával és az Alice: Madness Returns-szel: két egészen különleges akció-platformjátékkal, amely az Alice Csodaországban saját sötét változatát kínálja. Sok rajongó szerette volna, ha elkészül a folytatás, mert igen nagyra tartják az akció-kalandot, és ez bizony nem is csoda. American McGee, a készítője pedig szélesre tárta ennek a lehetőségnek a kapuit. Bár mindez az EA-tól függ.

A rajongók az EA Play befejezése után fordultak McGee-hez, abban reménykedve, hogy az Electronic Arts a Dead Space bejelentése után folytatja a régi IP-k reaktiválásának sorát. Így az Alice-játékok visszatérhetnének. “Bár én (és az Alice-rajongók) szerettem volna, ha az EA következő horrorprojektje egy új Alice-játék lenne, ez legalább továbblendít minket a sorban” – mondta a kreatív.

Ráadásul még tovább ment, és egyenesen a cég felé dobta a labdát. “Ha valamikor a jövőben az EA vezetői azt kiabálják majd, hogy ‘Kell még egy termék! És valaki azt fogja válaszolni, hogy ‘Alice? Mi készen állunk majd! “ – zárta McGee.

Az első Alice 2000-ben jelent meg a mesekönyvek és erőszakos változataként, amelyekből ihletet merített. És 2011-ben jött a folytatás, az Alice: Madness Returns, amellyel még több felhasználó ismerte meg ezt a különleges licencet, amely egy teljes hallucinációkkal teli világba, Csodaországba kalauzol el minket, egy nagyszerű kalandba, amely ötvözi az akciót és a platform ugra-bugrálást. Szeretnéd Alice visszatérését? Az első játékról a 2000-ben írt retró tesztünkben. nosztalgiázhatsz.

Forrás: Forrás: 3djuegos

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu