Johnny Depp új Dior reklámban tűnik fel, miközben a rajongók ujjonganak, amiért a cég kiállt mellette [VIDEO]

MOZI HÍREK – Johnny Depp egy új videoklipben jelenik meg a Diorral közös Sauvage illatát népszerűsítve, rajongói pedig ünneplik a céget, amiért kiálltak mellette.

 

Johnny Depp egy új videoklipben jelent meg, amely a Dior illatát népszerűsíti, és a neve máris trendi lett, mivel a rajongók dicsérik a céget, amiért kiálltak mellette. A „Beszélgetések a mesteremberekkel” című klip egy talk show stílusú beszélgetést mutat be Depp és François Demachy, a Dior parfümkészítő-alkotója, a Sauvage illat megalkotója között. A legújabb Johnny Depp videót alább nézheted meg.

Laurianne Melierre házigazdával Depp és Demachy a kreatív inspirációikról beszélgetnek. Depp a videó egy pontján még a gitárján is penget, egy másikban pedig egy új illatot tesztel. Ez egyben az első a kettejük közötti találkozósorozatból, mivel a felvétel végén azt ígérik, hogy 2021 szeptemberében „még több is jön”. Amiért kitart Depp mellett egy olyan időszakban, amikor az olyan cégek, mint a Disney és a Warner Bros. távolságtartóak, sok rajongó dicséri a Diort, a #ThankYouDior hashtag trendi Depp neve mellett.

„Mostantól kezdve szeretném, ha legalább hetente egyszer új @Dior tartalmat mutatna be #JohnnyDepp (természetesen több tartalmat is szívesen látunk), csak azért, hogy lássam Johnnyt parfümöt tesztelni, gitározni, halljam franciául beszélni és főleg mosolyogni” – olvasható az egyik rajongói tweetben.

„Most láttam az új @Dior klipet #JohnnyDepp-pel, és csak egy hatalmas #köszönöm, hogy kiálltatok Johnny mellett, és nem hiszitek el, amit a média próbál lenyomni a torkunkon, hanem hisztek a bizonyítékoknak. A helyes utat választottátok. Köszönöm” – mondja egy másik.

„Nem fogjuk elfelejteni, hogy a Dior támogatta Johnny Deppet ebben a nehéz helyzetben, miközben a Disney és a Warner Bros. kirúgta őt” – fogalmaz egy másik rajongó.

Egy másik rajongó pedig tweetelt: „A csodálatos @dior ismét megmutatja a világnak, hogy kiáll egy ártatlan családon belüli erőszak túlélője mellett. Míg más ‘úgynevezett’ cégek kirúgták Johnnyt, mert áldozat volt, és egy magát bántalmazónak valló embert alkalmaztak… @dior folytatta a támogatását!”

Mindez Depp és volt felesége, Amber Heard rövid, de viharos házasságából ered. A válásuk után Heard a Washington Post egyik írásában a családon belüli erőszak túlélőjeként jellemezte magát, utalva arra, hogy Depp állítólag bántalmazta őt. Depp szerint az állítás miatt a Disney kirúgta őt a Karib-tenger kalózai sorozatban Jack Sparrowként játszott jövedelmező szerepéből. Nemrég a Warner Bros. arra kérte, hogy a vádak miatt mondjon le Grindelwald szerepéről a Fantasztikus állatok 3-ban.

Sok rajongó úgy véli, hogy Depp ártatlan a vádakban, miután az ügyvédei nyilvánosan nyilvánosságra hoztak olyan bizonyítékokat, amelyek egyesek szerint bizonyítják a szavait. Ezek közé tartoznak azok a hangfelvételek, amelyeken Heard állítólag elismeri, hogy erőszakos volt Depp-pel szemben, valamint a rendőrségi testkamera felvételei, amelyek látszólag alátámasztják Depp verzióját az eseményekről azon az éjszakán, amikor Heard később azt mondta, hogy megtámadta őt. Egy népszerű Change.org petíciót indítottak, hogy a Warner Bros. rúgja ki Heardet az Aquaman és az elveszett királyságból, de ez nem vezetett eredményre, mivel a színésznő jelenleg Londonban forgatja a folytatást.

A Warner Bros. különösen a Depp-rajongók részéről került tűz alá, amiért Depp kirúgása után is foglalkoztatta Heardet. Eközben a Dior sok pozitív figyelmet kap az interneten, amiért továbbra is elkötelezettek a színész mellett. A „Game of Notes” videós teaserét a Dior-tól kaptuk, és 2021 szeptemberében további videókra is számíthatunk. Azt is megnézheted, hogy mit szólnak a rajongók a céghez és Depphez a Twitteren, miután megnézték az új videót.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu