Tragédia rázta meg a filmvilágot: meghalt Mike Mitchell, bodybuilder és a Gladiátor és Rettenhetetlen színésze

Mindenkit sokkolt a skót színész halála, aki ötszörös fitnesz világbajnok és Mr. Universe is volt.

 

Meghalt Mike Mitchell színész és testépítő, aki a „Gladiátor” és a „Braveheart” című filmekben szerepelt. 65 éves volt.

Mitchell képviselője a TMZ-nek elmondta, hogy pénteken halt meg egy törökországi hajón. Családja szerint halálát természetes okok okozták, először további részleteket nem közöltek, aztán később írta meg a theSun, hogy Mitchell szívinfarktusban hunyt el.

Mitchell képviselője közleményben emlékezett meg róla, mint színészről, barátról és „őszinte emberről”.

„Nagyon nehéz volt elhinni… Egy általunk menedzselt nemzetközi színész, egy őszinte ember, egy igazi színész, egy igaz barát, egy drága barátom hirtelen halála mélyen elszomorított minket. Mindig is megtiszteltetés volt a menedzsere lenni. Türelmet kívánok a feleségednek, drága Denise Mitchellnek és a gyermekeidnek” – mondta a képviselője az outletnek. „Megismerni téged és elnyerni a barátságodat felbecsülhetetlen értékű. Aludj a fényben. RIP.”

Mike Mitchell testépítőként kezdte pályafutását. A skót színész a honlapja szerint ötszörös World Fitness Federation (WFF) bajnok és kétszeres Mr. Universe győztes volt.

A Britain’s Strongest Man című versenyen is indult.

Hihetetlen erejét a későbbiekben a filmvásznon is bemutatta. Amellett, hogy 2000-ben fontos szerepet játszott Ridley Scott „Gladiátor” című filmjében, kaszkadőrmutatványokat mutatott be a Mel Gibson főszereplésével készült „Braveheart”-ban, és szerepelt többek között az „Egy nap költözés”, a „Pokol városa” és a „Skyfall” című filmekben is.

A TMZ beszámolója szerint Mike Mitchell 2006-ban már egyszer szívrohamot kapott, miután megnyerte ötödik vb-címét.

A vitorlázást is kedvelte, és amikor éppen nem egy filmforgatáson volt, akkor kapitányként élvezte, hogy vendégeket vihetett a tengerre a tulajdonában lévő hajón.

A képviselője szerint Mitchellt felesége, Denise és gyermekei gyászolják.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu