Assassin’s Creed Valhalla Paris DLC: itt van a megjelenési dátum

A Windows Store véletlenül felfedhette az Assassin’s Creed Valhalla Paris DLC megjelenési dátumát, és a játékhoz tartozó patch notes is ugyanezt tette.

 

Az Assassin’s Creed Valhalla legújabb frissítése holnap, július 27-én érkezik. Amellett, hogy a cím frissítése 1.3.0. a szintek skálázása, a képességfa módosítása és egy maroknyi új képesség hozzáadásával egészül ki, a frissítés támogatja a közelgő Sigrblot Fesztivál korlátozott idejű eseményt és a közelgő The Siege of Paris DLC-t. Ez utóbbiról kiderült, hogy augusztus 12-én jelenik meg.

A Sigrblot Fesztivál korlátozott idejű esemény július 29-én kezdődik, és a Sigrblot-szezon kezdetét jelzi. Az esemény megkezdéséhez a játékosoknak el kell érniük Angliát, 2. települési szinten kell lenniük, és teljesíteniük kell a Grantebridgescire vagy a Ledecestrescire történetszálat. Ha ez megtörtént, Ravensthorpe lesz a helyszíne a lángoló tüzek, izzó kovácsműhelyek és rengeteg harci edzés helyszínének. Az augusztus 19-ig tartó esemény kezdetén minden játékos 50 opált kap.

Új küldetésekkel egészül ki, amelyekben Eivor és a Hollóklán a portyákra és a Franciával vívott háborúra készül. Biztonságos átjárást nyerhetsz, ha áldozatokat mutatsz be olyan isteneknek, mint Thor, Freyja vagy Baldr. A Három nagy disznó küldetés segít majd Braunnak felkészülni a Sigrblot Fesztivál áldozatára, miközben a játékosok ellátmányt is gyűjthetnek a közelgő Siege of Paris DLC-re való felkészüléshez. A Holló klán iránti elkötelezettség megmutatásával fesztivál tokeneket szerezhetsz, amelyeket exkluzív jutalmakra válthatsz be.

Az eseménnyel egykezes kardok is bekerülnek az eseménybe, amelyeket Norvid boltjában lehet majd megtalálni, ahol fesztivál tokenekért cserélhetnek. Ezeket a fesztivál három új, újrajátszható tevékenységében való részvétellel lehet megszerezni. A Test Your Metal egy olyan verseny, ahol a játékosok megpróbálják legyőzni ellenfeleiket egykezes karddal, kettős tőrrel vagy kettős pajzzsal. A War Games egy Orlog kontra Alwin játék. Végül a Fight or Flyte (Küzdelem vagy repülés) egy Ake elleni eszmei csata.

Egy héttel az esemény vége előtt megjelenik az Assassin’s Creed Valhalla Paris DLC: a The Siege of Paris. Itt Eivor Franciaországba indul, hogy kiderítse, igazak-e a Holló-klánt fenyegető pletykák. Új helyszíneket fedezhetsz fel, szövetségeket köthetsz, és új ellenségeket győzhetsz le. A Black Box Infiltration Missions (Fekete dobozos beszivárgási küldetések) a beszivárgás új módját fogja bevezetni, miközben Eivor harcol Károly kirély erői ellen, és lerombolja Párizst.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu