Menu

PlayStation Plus: milyen játékok várnak ránk augusztusban?

Egy újabb hónap repült el, így nemsokára a Sony-nak cserélnie kell a júliusi PlayStation Plus játékokat, hogy a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön korlátlan online multiplayerért fizető játékosok a nyár utolsó hónapjára is kapjanak valami pluszt.

 

A mostani szituáció annyiban vicces, hogy egy PlayStation Plus-játékról már tudjuk, hogy az tényleg a kínálat része lesz, de van itt egy másik aspektus is, ami miatt már napok óta van egy sanda gyanúnk, hogy mi lesz ezen kívül a másik két játék az előfizetőknek. Idézzük saját magunkat: „A ResetEráról származik a kép, amit az Arubedo néven futó illető a Sony PlayStation Plus weboldalán lőtt. Most már hiába nézzük meg a site-ot, hiszen a cég gyorsan (de azért mégsem olyan gyorsan, ha mi már beszámolunk róla…) kapcsolt, és visszaállította a júliusi játékokat, de a cikk után érkező képet már nem fogja a „kék” cég letagadni…

A PlayStation 5-ös játékot korábban már megerősítette annak fejlesztője, így nem mondunk újat akkor, ha kimondjuk: a tavaly novemberben elstartolt konzol számára az augusztusi PlayStation Plus játék a dél-koreai Mantiscótól a Hunter’s Arena: Legends lesz. Erről itt nem fogunk részletesen beszélni, hiszen korábban már beszéltünk róla.

Természetesen ebben a hónapban is két PlayStation 4-es játékot kapnak majd az előfizetők, de ezúttal talán túlzottan is a niche vonalat választotta a Sony, mert ezek a címek nem éppen mainstream termékeknek tűnnek, így nem sok játékos ízlésének megfelelő játékokról beszélhetünk. Az első még viszonylag új, ugyanis a Tennis World Tour 2 tavaly szeptemberben jelent meg (és a nevéből adódóan teniszjátékról van szó), míg a másik alkotás 2019 októberében gurult ki, és ez a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville volna.” Ezek volnának ténylegesen a játékok augusztusban?

Igen, de kisebb módosítással. Úgyhogy keddtől PlayStation 5-ön a Hunter’s Arena: Legends, PlayStation 4-en pedig a Tennis World Tour 2, illetve a Planets vs. Zombies: Battle for Neighborville jön be… és a Hunter’s Arena: Legends is elérhető lesz PS4-en! Addig pedig a júliusi kínálatot be lehet pótolni (PlayStation 5: A Plague Tale: Innocence; PlayStation 4: Call of Duty: Black Ops IIII, WWE 2K Battlegrounds).

Láttunk ennél már jobbat.

Forrás: PS Blog

ps plus aug

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu