Menu

Marvel’s Avengers: szabad hétvége több platformon, nemsokára itt az új kieg

A Marvel’s Avengers játékot csak nem akarja magára hagyni a Square Enix, holott az élő szolgáltatásos (live service) modellel rendelkező Bosszúállókat nem nyúzzák annyira sokan.

 

Kezdjük a teljes hozzáférést biztosító hétvégével. PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, PC-n (Steam), illetve Google Stadián is hétfőig ingyen játszhatunk a Marvel’s Avengersszel. PlayStation Plus-előfizetés kell! Több különleges akció is zajlik eközben: 4x XP, a játékon belüli piactéren (mikrotranzakciók…) 50%-os a kedvezmény, és a Tachyon Anomaly esemény is újra játszható lett.

A Square Enix és a Crystal Dynamics bejelentette, hogy a Black Panther: War for Wakanda néven futó kiegészítő ingyenes frissítés formájában augusztus 17-én érkezik meg a Marvel’s Avengersbe PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Google Stadián. Így a magyarul Fekete Párduc néven futó szuperhős is játszható karakterré válik, két főgonosz is érkezik, új környezettel bővül a régió, ellenféltípusokban is újítás lesz, de ott van még a Birnin Zana outpost, vagy az új szóló és multiplayer Drop Zone és Threat Sector küldetések is. A kiegészítőből egy War Table élő adást fognak a Twitchen tartani magyar idő szerint augusztus 16-án este hét órakor.

A kiadó sajtóközleménye szerint a tartalmában már így is tömött Marvel’s Avengers még inkább bővülni fog a Black Panther: War for Wakandával. Az alapjátékban nyolc játszható szuperhős, több mint 25 órányi egyjátékos sztori van, és ezek mellett gyakran jönnek új módok és eventek, nem beszélve a több tucatnyi kosztümről, amit a Marvel képregényei és filmjei ihlettek meg.

A kiegészítő története T’Xhalla király, azaz a Fekete Párduc köré összpontosul. Ő uralkodik Wakanda felett, de egy árulás és az ebből következő tragédia miatt nehezen bízik meg másokban, hogy átadja az uralkodói posztot. Még a húga, Shuri sem bizalmasa, és T’Challa eközben minden erejével védi Wakandát, csakhogy fő ellenfele, Klaw veszélyezteti a régiót; ebből adódóan az uralkodó harcba száll. Wakanda dzsungeleiben bővülni fog a történet (és a plusz küldetések sora), de felfedezhetjük a királyi palotát is, ami Birnin Zana, az arany város felett tornyosul. Az új outpostban Shuri laboratóriuma mellett Zawavari kamrái és Wakanda harci terme találhatóak még meg.

És a poén a végére: Pókember, akit PlayStation-exkluzív karakterként harangoztak be… Még mindig nem játszható. Róla korábban írtuk már, hogy csak a Fekete Párduc után fog érkezni…

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu