Marvel’s Avengers: szabad hétvége több platformon, nemsokára itt az új kieg

A Marvel’s Avengers játékot csak nem akarja magára hagyni a Square Enix, holott az élő szolgáltatásos (live service) modellel rendelkező Bosszúállókat nem nyúzzák annyira sokan.

 

Kezdjük a teljes hozzáférést biztosító hétvégével. PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, PC-n (Steam), illetve Google Stadián is hétfőig ingyen játszhatunk a Marvel’s Avengersszel. PlayStation Plus-előfizetés kell! Több különleges akció is zajlik eközben: 4x XP, a játékon belüli piactéren (mikrotranzakciók…) 50%-os a kedvezmény, és a Tachyon Anomaly esemény is újra játszható lett.

A Square Enix és a Crystal Dynamics bejelentette, hogy a Black Panther: War for Wakanda néven futó kiegészítő ingyenes frissítés formájában augusztus 17-én érkezik meg a Marvel’s Avengersbe PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Google Stadián. Így a magyarul Fekete Párduc néven futó szuperhős is játszható karakterré válik, két főgonosz is érkezik, új környezettel bővül a régió, ellenféltípusokban is újítás lesz, de ott van még a Birnin Zana outpost, vagy az új szóló és multiplayer Drop Zone és Threat Sector küldetések is. A kiegészítőből egy War Table élő adást fognak a Twitchen tartani magyar idő szerint augusztus 16-án este hét órakor.

A kiadó sajtóközleménye szerint a tartalmában már így is tömött Marvel’s Avengers még inkább bővülni fog a Black Panther: War for Wakandával. Az alapjátékban nyolc játszható szuperhős, több mint 25 órányi egyjátékos sztori van, és ezek mellett gyakran jönnek új módok és eventek, nem beszélve a több tucatnyi kosztümről, amit a Marvel képregényei és filmjei ihlettek meg.

A kiegészítő története T’Xhalla király, azaz a Fekete Párduc köré összpontosul. Ő uralkodik Wakanda felett, de egy árulás és az ebből következő tragédia miatt nehezen bízik meg másokban, hogy átadja az uralkodói posztot. Még a húga, Shuri sem bizalmasa, és T’Challa eközben minden erejével védi Wakandát, csakhogy fő ellenfele, Klaw veszélyezteti a régiót; ebből adódóan az uralkodó harcba száll. Wakanda dzsungeleiben bővülni fog a történet (és a plusz küldetések sora), de felfedezhetjük a királyi palotát is, ami Birnin Zana, az arany város felett tornyosul. Az új outpostban Shuri laboratóriuma mellett Zawavari kamrái és Wakanda harci terme találhatóak még meg.

És a poén a végére: Pókember, akit PlayStation-exkluzív karakterként harangoztak be… Még mindig nem játszható. Róla korábban írtuk már, hogy csak a Fekete Párduc után fog érkezni…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu