Stray: A gamer cicarajongók ujjonganak: végre új infók a vörös kóbormacskáról! [VIDEO]

Egy macskával a főszerepben, új játékmenettel és részletekkel jelentkezik újra a PS5-ös, PS4-es és PC-s Stray. Cicahősünk mindenre képes, amire egy valódi macska: kapd el a dolgokat, ugorj fel a bútorokra, és igen, a saját s*ggedet is megnyalhatod.

 

Az Annapurna Interactive egy különleges eventet tartott, amelyen – végre – alaposan megismerhettük a PS5-re, PlayStation 4-re és PC-re készülő Stray című videojátékot, amelynek főszereplője egy macska egy futurisztikus világban, amelyet úgy fogunk felfedezni, mint egy ilyen állat, ahogy azt az új gameplay videó mutatja, részletekkel a környezetről és a rendelkezésünkre álló játéklehetőségekről.

Kóbor macskaként macskás kecsességgel fogunk mozogni Stray különös városában. A rejtvények lényeges részét képezik ennek a kalandnak, és macska lévén egyedi és szórakoztató módon oldják majd meg, például mindenhova dobálnak dolgokat, hogy megtaláljanak egy korábban elrejtett utat.

A játékmenet azonban nem 100%-ban a macskaként való képességeidre fog összpontosítani. Kalandjaid során társad lesz egy drón, a B-12, és ez a barátod más utcai képességekkel is rendelkezik. Mivel nem tudsz kommunikálni a többi lakossal, ez a drón fog a tolmácsodként szolgálni. A macskának a patkányszerű lényeket is el kell majd kerülnie, de B-12 képes lesz leküzdeni őket megbízható lézerével.

A Stray 2022 elején jelenik meg PS4-re, PS5-re és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu