PS4-es Spider-Man fanok figyelem! Lesz egy nyilvánvaló utalás egy fontos karakterre a játékból a Pókember: Nincs hazaút című filmben!

MOZI HÍREK – Kiemelkedően fontos karakter volt ez a figura a játékban és az általa irányított szervezet egyaránt – és talán mindketten bekerülnek a Pókember: Nincs hazaút filmbe.

 

Hacsak az esetleges negyedik COVID-hullám közbe nem szól, akkor a mostani állás szerint 2021. december 17-én, vagyis kevesebb mint fél év múlva kerül a mozikba a harmadik Tom Holland-féle Pókember-film. Éppen ezért meglepő, hogy csak csordogálnak az információk a következő sikervárományos szuperhősfilmmel kapcsolatban. Egyelőre csak annyi bizonyos, hogy a Benedict Cumberbatch által alakított Doctor Strange mellett Electro (Jamie Foxx) és Doctor Octopus (Alfred Molina) is szerepelnek majd a Nincs hazaútban, ám – annak ellenére, hogy velük is össza PS4-es játékban – egy friss forgatási fotó szerint mégsem biztos, hogy nem az utóbbi két szupergonosz lesz majd az igazi veszély a Pókemberre nézve.

Az alább látható fotón Doctor Strange és Peter Parker látható, esélyesen a New York-i Sanctum Santorum épülete előtt, illetve egy F.E.A.S.T.-feliratú kamion. Ismerős ez a név? Nem véletlen, ugyanis a PS4-es és PS5-ös Marvel’s Spider-Manben így hívták azt a hajléktalanszállót, ahol May Parker (valamint Miles Morales) önkénteskedett – és amelynek főnöke nem más volt, mint Martin Li, vagy nem más, mint Mister Negative, akivel Pókember többször is harcolt.

Persze, bőven benne van a pakliban, hogy egyszerű easter eggrő van szó, ugyanakkor már A Sólyom és a Tél Katonája is óta nyilvánvaló, hogy a Végjáték hiába törölte el Thanos csettintésének hatásait, a „visszatérők” nem mindig tudják ott folytatni az életüket, ahol „abbahagyták” – emiatt pedig különösen felértékelődnek az olyan szervezetek, mint a F.E.A.S.T.

Forrás: MCU Exchange

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu