Menu

Take-Two: 150 milliónál jár a Grand Theft Auto V; a kiadó befogadónak tekinti magát

A Take-Two nem a múltba tekint Grand Theft Auto V-tel, hanem előre, köszönhetően több játékának is, amik továbbra is emberfeletti mértékben fogynak.

 

A kiadó közölte legújabb negyedéves pénzügyi eredményeit (ami az április-június negyedévre vonatkozik), és persze, hogy a Rockstartól a Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption hozta a pénzt rendesen a kosárlabdás NBA 2K mellett.

De beszéljünk a két Rockstar-termékről: a már közel nyolc éve megjelent Grand Theft Auto V-ből már több mint 150 millió kópia fogyott (PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC – a PlayStation 5/Xbox Series páros ebben még nincs is benne!), és a Red Dead Redemption 2 is már 38 millió értékesítésnél tart. Kiváló eredmények.

A Take-Two a 2023-as és 2024-es üzleti évben (azaz 2022 áprilisától 2024 március végéig) 41 játékot akar kiadni. Ebből 19 „immerzív, alapvető élmény” lesz, közülük 4 free-to-play. A 19-ből 7 sportszimulátor lesz. Öt indie játék, tíz free-to-play mobilos cím, négy „mid-core” (mondhatni kazuárabb…), amiből három sportorientált lesz, továbbá a régebben kiadott játékok új verzióból hármat tervez a Strauss Zelnick vezette cég, ami ráadásul a Gamesindustry szerint augusztusban egy új franchise bejelentésére készül.

A Gamesindustry rákérdezett Zelnicknél arra, hogy milyen is a Take-Two munkakultúrája (ugyanis a Ubisoft és az Activision Blizzard esetében is botrányokról számolhattunk be). Zelnick csak a saját cégéről akart beszélni, és szerinte befogadásról, a jó illemről, a közös sikerekről, az átláthatóságról, az őszinteségről és a kedvességről szól. Ha az emberek aggódnak valami miatt, mindenki közvetlenül elérheti őt a cégen belül. Mivel 6800 ember dolgozik a Take-Two alatt, félreértések bekövetkezhetnek, így a problémákat a legmagasabb szinten kezelik, hogy a képességüknek megfelelően (és jól) járjanak el.

Az NBA 2K22 szeptember 10-én, a Grand Theft Auto V: Expanded and Enhanced (a next-gen konzolokra szánt verzió) és a Grand Theft Auto Online Standalone (önálló kiadás) november 11-én, a Kerbal Space Program next-gen verziója, az OlliOlli World és a WWE 2K22 pedig valamikor jdén jön, míg a Tiny Tina’s Wonderlands 2022 első negyedévében fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech

WCCFtaketwoearnings3

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu