The Witcher: Monster Slayer – egymillió androidos letöltés

A mobilos The Witcher: Monster Slayer az első héten egymillió letöltést ért el, ami szép eredmény! Persze a CD Projekt Red Pokémon GO-szerű játéka iOS-en és Androidon egyelőre mérsékelt sikernek számít a konkurens játékokhoz képest.

A The Witcher: Monster Slayer jó úton halad afelé, hogy a CD Projekt újabb nagy sikerévé váljon. A Sensor Tower jelentése szerint, amelyet a Gamesindustry fedezett fel, a lengyel fejlesztőcsapat akció-szerepjátékos saga spin-offja egy hét alatt átlépte az egymillió letöltést, ez a magas szám pedig egyértelművé teszi, hogy a franchise a PC-n és a konzolokon kívül, iOS-en és Androidon is érdeklődésre tart számot.

A mobil piackutató cég szerint a The Witcher: Monster Slayer már félmillió dolláros felhasználói költést generált, leginkább az Egyesült Államokban. A letöltések számárt tekintve viszont Lengyelország áll az első helyen.

A The Witcher: Monster Slayer egy kiterjesztett valóságra épülő felfedező játék, melyben a felhasználóknak a legjobb szörnyvadász szerepe jut, akiknek valós utcákon és helyszíneken kell átkelniük, miközben elmerülnek egy sötétnek és páratlannak ígérkező fantasy mesében.

A Sensor Tower egyelőre nem adott ki összehasonlító elemzést más hasonló videojátékokkal, például a Pokémon GO-val szemben, amely egy hét alatt 10 millió letöltést ért el, vagy a Harry Potter: Wizards Unite című játékkal szemben, amely 6,5 millió letöltést generált. 

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu