Christian Bale lesz Gorr, az isteni mészáros a Thor: Szerelem és mennydörgésben – forgatási fotók

MOZI HÍREK – A Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásáról készült több képen is látható Christian Bale jelmezben, mint a gonosztevő Gorr, az Isteni Mészáros.

 

Az Oscar-díjas Christian Bale-t teljes jelmezben látták a Marvel-gonosz Gorr the God Butcher szerepében. A színészt a Thor: Szerelem és mennydörgés című közelgő MCU-folytatás forgatása közben látták a kaliforniai Malibuban, a képek pedig jó képet adnak arról, hogyan fog kinézni a kozmikus szupergonosz élőszereplős debütálásában.

Christian Bale MCU-bemutatkozásáról eddig csak olyan képeket láthattunk, amelyeken a színész borotvált fejjel szerepel, de ezek az új felvételek teljes pompájában mutatják őt az istengyilkos gonosztevőként. A Marvel-forrásanyagból számos elemet átvéve, köztük a fekete köpenyt és az ezüstös bőrt, az arcából, amely még mindig eléggé emberi megjelenésű, úgy tűnik, hiányoznak a képregénybeli megfelelőjének szörnyűbb tulajdonságai. A képek alapján azonban úgy tűnik, hogy Bale Gorr szerepében sok protézist és sminket fog használni, szemben a sokak által várt CGI karakterrel.

Bár most már jól megnézhetjük Gorr-t, az Isteni Mészárost, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben betöltött szerepe nagyrészt rejtély marad. Gorr egy névtelen bolygón született, és minden nap az éhhalál szélén élt, és arra tanították, hogy bízzon az istenekben, de azok sosem válaszoltak az imáira. Miután egy tragikus, halállal és küzdelemmel teli életet élt, Gorr feladta az istenekben való hitét, ami száműzetéséhez vezetett. Miközben a halálhoz közeledve a sivatagban vándorolt, Gorr szemtanúja lett egy pár harcoló istennek, és amikor rájött, hogy valóban léteznek, csak nem érdekli őket, Gorr feldühödött. A sötét isten kardjához kötődve és így az élő sötétség amorf tömegévé alakulva Gorr az istenek iránti gyűlölete bosszúhadjáratra vezeti őt téren és időn átívelő bosszúhadjáratra.

Hogy a Thor: Szerelem és mennyire ragaszkodik majd ehhez az eredettörténethez, még nem tudni, hiszen a franchise jól ismert arról, hogy a képregényekből merít inspirációt, miközben az MCU számára újra feltalálja a dolgokat. Christian Bale-lel a fedélzeten azonban biztos, hogy Gorr egy intenzív, megállíthatatlan erő lesz, akivel Chris Hemsworth Thorjának meg kell küzdenie.

Bár a Thor: Szerelem és mennydörgés további részletei még nagyrészt titokban maradnak, azt már tudjuk, hogy Natalie Portman újra eljátssza Jane Foster szerepét, és hogy a szerepe sokkal… szuperhősiesebb lesz, mint korábban. A színésznő korábban már nyilatkozott karaktere visszatéréséről, megerősítve, hogy valóban beöltözik a hatalmas Thornak, és hogy az ő Thor-verziója Chris Hemsworth-ével osztozik majd a vásznon: „Még mindig ott van a másik Thor – az eredeti Thor”. Portman azóta még azt is elárulta, hogy a filmben ő fogja forgatni a mennydörgés istenének hőn áhított kalapácsát, a Mjölnirt, a színésznő pedig büszkén jelentette ki: „Igen, igen”, válaszul arra a kérdésre, hogy Foster magáénak tudhatja-e a fegyvert.

Forrás: The Daily Mail

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu