Egyesíti erejét a Wreckfest és a… Carmageddon!? [VIDEO]

Szóval, ezt a nevet is ritkán hallottuk az utóbbi jó két évtized során: a Carmageddon közösködik a Wreckfesttel.

 

A Bugbear Entertainmentet a 2000-es évek közepe óta ismerhetjük, hiszen nekik köszönhetjük a FlatOut játékokat: korrekt versenyzős roncsderbi, egészen kifinomult fizikával és sérülésmodellel. Ennek szellemi folytatása lett a Wreckfest (ami már PlayStation 5-ön is elérhető például), ami szintén egy egészen korrekt, ámbátor a megjelenéskor viszonylag tartalomszegény játék volt.

A Bugbear és a THQ Nordic bejelentette, hogy két pályával és egy autóval bővíteni fogja a Carmageddonból a Wreckfestet, így a Stainless Games, a „karma” IP tulajdonosa nyilvánvalóan beleegyezett ebbe. A kiadó sajtóközleménye szerint a Carmageddon és a Wreckfest tökéletesen passzol egymáshoz (mondjuk a Wreckfestben nem nagyon vannak fegyverek és véresebb erőszak). Viszont a közösködésben az ellenfeleink mellett a zombikat és zombi teheneket is eliminálhatjuk.

Itt a Carmageddon-bajnokság, ami ráadásul már el is érhető mindegyik platformon (PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, illetve PC (Steam), és nem, nem kell a bankkártyánkat keresgélni, ugyanis egy ingyenes frissítésről van szó. Két eltérő event vár ránk az ismerős Carmageddon-pályákon: a rajongóknak mindent elmond az, hogy Bleak City és Death Canyon. A kocsi pedig az Eagle R, ami a Carmageddon: Max Damage-ből (2016, PlayStation 4, Xbox One, a 2015-ös PC-s Reincarnation alcímű kiadás újabb kiadása) származik.

A havi esemény a Carnage Accumulator Beal City-ben. Szabadon körülnézhetünk a pályán, és három perc alatt a mesterséges intelligencia által vezérelt kocsik és a zöld vérű zombik kiiktatásával a cél minél több pont gyűjtése lesz. A heti esemény a Death Race lenne, ami vagy Bleak City-ben, vagy Death Canyonon történik: checkpointtól checkpointig kell az Eagle R-t vezetve eljutnunk úgy, hogy közben minél több vérengzést hajtunk végre (ugyanúgy a riválisaink és a zombik megfektetésével).

A Wreckfest amúgy nem egy rossz játék, és most már nyugodtan érdemes előszedni, mert biztos van benne mindenkinek sok szép és jó. (És most véres.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu