A Diablo Immortal 2022-ig késik, de jobb mobil RPG akciót ígérnek

A Blizzard némi előzetes információval szolgált a következő hónapokban várható változásokról a Diablo Immortalban.

 

Alig néhány hónappal a 2021-es megjelenési dátum megerősítése után a Blizzard bejelentette, hogy a Diablo Immortal iOS és Android verziója  2022-re csúszik, remélve, hogy azért az akció-RPG az év első felében megjelenik. A végső cél az, hogy „valódi Diablo-élményt” nyújtsanak, amely világszerte megfelel a játékosok elvárásainak.

„A közösség kulcsszerepet játszott abban, hogy segítsen nekünk meghatározni a játékkal kapcsolatos elképzeléseinket” – írták a hivatalos weboldalukon, és megjegyezték, hogy az aktív játékosok visszajelzéseinek köszönhetően „számos fejlesztést hajtottak végre a Diablo Immortalban”. „De még mindig van mit tenni, és vannak még finomítani vagy változtatni való elemek, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsuk” – tették hozzá.

„Dolgozunk az olyan PvP tartalmakon, mint a Conflict Cycle, hogy elérhetőbbé tegyük őket, vagy az olyan endgame PvE rendszereken, mint az Infernal, hogy még vonzóbbá tegyük őket” – jelentették ki az alkotók. „Azt is szeretnénk lehetővé tenni, hogy a játékosok kontrollerrel is játszhassanak, ha akarnak. Ahhoz, hogy ezeket a fejlesztéseket és „a játékélmény további finomításának egyéb lehetőségeit” megvalósíthassa, a Blizzardnak több időre van szüksége, „ezért a játék megjelenését 2022 első felére becsüljük”.

Az olyan ikonikus franchise-ok alkotói, mint a Warcraft és a Starcraft, bemutattak néhány új funkciót, amelyeken jelenleg a Diablo Immortalhoz dolgoznak: több PvE tartalom, például új PvE raidek és jobb jutalmak bizonyos kihívások teljesítéséért. A versenyképesség is nagy változásokat ígér. „Úgy gondoljuk, hogy [a PvP-ben] sok lehetőség van, de van még mit javítani rajta, ezért értékeljük a partnerkeresést, a rangok megszerzését, az osztályok egyensúlyát, az ellenség megöléséhez szükséges időt és a Diablo Immortal élmény más aspektusait is.

A további nagy újdonságok közé tartozik, hogy a Diablo Immortal RPG-akcióját kontrollerrel is élvezheted, valamint a hősök fejlődését és a felszereléseket érintő változások, hogy „a magas szintű és legendás felszerelések vonzóbbá és áhítottabbá váljanak, különösen azon játékosok számára, akik már egy vagy több karaktert is maximalizáltak”. A Blizzard arra is figyelmeztetett, hogy 2021-ben új próbák jönnek, bár egyelőre nem tudni, ezek mikor lesznek elérhetőek.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu