Az Overwatch 2 és a Diablo 4 is nagyot lépett előre a Blizzard szerint, de megjelenési dátum még mindig nincs

Az Activision leányvállalata, a Blizzard azt ígéri, hogy az elkövetkező hónapokban további részletekkel szolgálnak a játékokról. Eközben az elnök tegnap lemondott!

 

Az Activision Blizzard a női alkalmazottait ért zaklatás, visszaélés és diszkrimináció miatt kialakult válság közepette ma kora reggel közzétette pénzügyi jelentését a pénzügyi év második negyedévéről. Ebben pedig a Bobby Kotick által vezetett cég egy kis frissítést ad Blizzard leányvállalatának két nagy projektje a Diablo 4 és az Overwatch 2 fejlesztésének állásáról. Éppen tegnap mondott le a Blizzard elnöke az ügyek miatt.

Nos, a negyedéves eredményeket tartalmazó sajtóközleményben a vállalat a Blizzard közelgő projektjeiről és a jelenlegi helyzetéről beszél. Az olyan játékok esetében, mint a Diablo Immortal, mint arról már egy másik hírben beszámoltunk, a mobilos Diablo 2022-re csúszik. A következő számozott játék azonban jobb úton halad előre. „A Blizzard továbbra is nagy előrelépéseket tesz a Diablo 4 fejlesztése terén, és jelentős erőforrásokat fordítanak arra, hogy olyan izgalmas játékbeli tartalmakat hozzanak létre, amelyek több éven keresztül fenntartják az érdeklődést” – olvasható a jelentésben.

Közben az Overwatch 2 is szépen halad, a Blizzard ígérete szerint a következő hónapokban számos részletet közölnek a játékról. „Az Overwatch 2 fejlesztése az elmúlt hetekben egy jelentős belső mérföldkőhöz érkezett” – mondják a fejlesztésről. „A legutóbbi közösségi frissítésre adott nagyszerű visszajelzések után a csapat alig várja, hogy az elkövetkező hónapokban többet tudjon meg a játékról, ahogy közelednek a gyártás végső szakaszához.”

Ez utóbbi azt jelzi, hogy az Overwatch 2 a fejlesztés végéhez közeledik. Azonban mind a hős lövöldözős játék, mind a Diablo 4 esetében az Activision Blizzard nem adott ki megjelenési dátumot, de még csak megjelenési ablakot (azaz hozzávetőleges dátumot) sem. Miután a Blizzard alkalmazottai sztrájkolnak a cégnél történt zaklatási ügyek miatt, és miután kijelentették, hogy addig folytatják a harcot, amíg nincs megoldás, meglátjuk, hogy a cég ugyanezt mondja-e a fejlesztésekről, amikor ez a negyedév véget ér.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu