Street Fighter V: bemutatták az új harcos Luke-ot, bejelentették a Rival Schools tartalom megjelenési dátumát is!

Akira és a színpad a legendás Rival iskolákból ebben a hónapban érkezik, de az új Street Fighter V kiegészítő még sokáig várat magára.

 

A Street Fighter V , a Capcom verekedős játéka már évek óta folyamatosan új tartalmakkal bővül, hogy a közösséget boldoggá tegye. Ezúttal a Street Fighter V Summer Update 2021 esemény után találkozhattunk Luke-kal, aki az ötödik szezon ötödik tagjaként csatlakozik a harcosok listájához.

Luke novembertől lesz elérhető, hogy csatlakozzon az ikonikus karakterek listájához. Ő egy olyan harcos, aki a gyors mozdulatokra és a kemény ütésekre specializálódott, így az ellenfeleknek résen kell lenniük és keményen fel kell készülniük az összecsapásokra. A Capcom azt ígéri, hogy a megjelenés előtt további részleteket közöl arról, hogy ki lesz az SFV-ben elérhető 45. karakter.

Ezen kívül az eseményen az is kiderült, hogy a vándorló remete Oro, a Rival Schools motoros Akira Kazama és egy új színpad is elérhető lesz a Street Fighter V-ben 2021. augusztus 16-án. Figyelemre méltó Oro visszatérése az SF III-ban való jelenléte után, mint egy erős harcos, akit korántsem egyszerű elsajátítani, megtartva az eredeti mozdulatokat, és újakat is hozzáadva a játékhoz. Akira Kazama is debütál a Street Fighterben a legendás Rival Schools című verekedős játékban való jelenléte után, amelyből a „Rival Riverside” szakasz is bekerül a jétékba, a mai kornak megfelelően újragondolva, bár számos részletet megtartva a régi korszakból.

Gold, Akira és Luke megvásárolható a Street Fighter V Season 5 Character Pass vagy a Premium Pass segítségével. A Gold, az Akira és az új színpad augusztus 16-tól lesz elérhető, Luke pedig novemberben érkezik. Ha nincs meg a bérleted, hogy megszerezd ezeket a további karaktereket, akkor megvásárolhatod őket valódi pénzért vagy a játékon belüli valutáért, a Fight Money-ért cserébe.

Forrás: 3djuegos

 

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu