Ingyenesen letölthető egy online áruházból és a last minute csereprogramból az A Plague Tale: Innocence!

Az A Plague Tale: Innocence egy 14. századi Franciaországban játszódó, nagyra értékelt kalandjáték Amicia és Hugo érzelmes történetével.

 

Csütörtökönként érdemes ránézni az Epic Games Store oldalára, mivel a platform ekkor aktiválja a heti új ingyenes játékokat. De ezúttal különösen ajánlott, mert az elmúlt évek egyik legjobbra értékelt játékát  kaphatod meg. Most grátisz letöltheted az A Plague Tale Innocence-t, hogy megismerd Amicia és Hugo kalandjait!

Ha nem tudnád, az Asobo Studio által készített játék magasra értékelt, és bár nem egy AAA javaslat, szép bevételt termelt az alkotóinak, köszönhetően a fejlesztésnek, a technikai kivitelezésnek és különösen az érzelmes, magával ragadó történetnek. Két testvért irányíthatunk benne, akiknek a 14. századi Franciaországban kell megszökniük az inkvizíció elől. Ám nem az emberek jelentik az egyetlen problémát, hiszen a fekete pestis patkányokkal sújtja a helyet, így jobb, ha nem tévedünk be az árnyékba… Ha többet szeretnél megtudni a játékról, ne hagyd ki az A Plague Tale Innocence értékelését!

A játék meglehetősen népszerű a közösség körében, és annak ellenére, hogy nem jelentették be nagy felhajtással, mint más produkciókat, a kritikusok és a közönség véleménye is többnyire pozitív volt. És ha ez nem lenne elég, akkor ez a játék remek előétel is lehet az elkövetkezendőkre, hiszen már készül a folytatás, A Plague Tale: Requiem címmel, ami hamarosan érkezik.

Nem ez az egyetlen ingyenes játék, amelyet ezen a héten hozzáadhatsz a könyvtáradhoz. Bár az utolsó pillanatban történt egy változás, hiszen bejelentették a Speed Brawl-t, egy olyan játékot, amely a sebességet és a 2D-s harcot ötvözi, de végül ehelyett a Minit-et tették elérhetővé, ami egy népszerű és eredeti indie, amelyben a játékok ugyan csak 60 másodpercig tartanak, de végig nagyon pontosnak kell lenned.

Azt is tudjuk már, hogy melyik játékot tölthetjük le ingyenesen a jövő héten. Ez a Rebel Galaxy lesz, egy népszerű harci és felfedező játék, amely az univerzum távoli tájaira repít minket.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu