Kiszivárgott néhány „Abandoned” kép

A Blue Box Game Studios játéka (ami talán nem is Abandoned néven fog megjelenni, ezért a címben az idézőjel…) sem úszta meg a szivárgásokat, és ezzel kapcsolatban a stúdió vezetője is elismerte: tényleg az internetre jutott néhány kép.

 

A Blue Box Game Studios körüli érdekességeket korábban már részletesen kitárgyaltuk, de az utóbbi hetek során valamelyest elcsendesült a holland központú csapat körül a sajtó, mert elhalasztották az Abandoned: Realtime Experience megjelenését, és ez augusztus 10-étől lesz elérhető, kizárólag PlayStation 5-ön.

Ez a több nyelvre is (tesszük hozzá, hogy borzalmasan rosszul) lefordított app lehetővé teszi, hogy valós időben megtekintsük a játék új trailer videóit, amik közül az első tehát néhány nap múlva fog megjelenni a már előre tölthető (pre-load) appban. (És nem, még mindig nem tudjuk értelmezni, hogy miért éppen egy elvileg indie játék lesz az, ami először alkalmazza ezt a metódust…)

Hasan Kahraman, a „kékdoboz” csapat vezetője a Twitteren megerősítette, hogy igen, a kiszivárgott képek valódiak, viszont hozzátette, hogy a játék 2019-es verziója azért jelentősen eltérő volt. Az azért jött létre, hogy a PlayStation 4-ből kisajtolják a maximum teljesítményt. A PlayStation 4 Pro-n natív 4K felbontást (3840×2160) tudott, 60 FPS volt a becélzott frame rate, a textúrák pedig 8K felbontásúak voltak. Kahraman szerint az „Abandoned” PlayStation 4-es verziója bár működött, de nem volt eléggé erős a konzol ahhoz, hogy azon egy teljes játékot hozhasson létre…

De itt nem lenne meglepő, ha felmerülne a kérdés: honnan származnak az igazán rejtélyesnek nevezhető játék képei? Szintén a Twitteren olvashatjuk Joe Millertől, hogy a Blue Box Game Studios játékából származó fotókat állítólag valakinek sikerült kinyernie Kahraman PlayStation Network-fiókjáról. Azaz ennél már csak annyi lehetett volna közvetlenebb, ha Kahraman saját maga publikálja a látnivalókat.

Néhány nap múlva tehát itt az Abandoned első igazi videója, ugyanis a teaser nem volt az igazi (és ami a végén látható volt, az nagyon igénytelennek festette fel az egészet).

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu