Marvel’s Guardians of the Galaxy: íme Lady Hellbender [VIDEO]

Könyörtelen vadászról van-e szó a Marvel’s Guardians of the Galaxy játékban, esetleg valami teljesen eltérőről? Talán erre is választ adhat az Eidos Montreal következő játékának új videója.

 

A Square Enix és az Eidos Montreal videója Lady Hellbenderről szó, és ez ott kezdődik, ahogy Űrlord és A galaxis őrzői elindítják a tervüket, hogy valamilyen tárgyalásba foghasson a Hellraiserek vezetőjével, aki emellett a Seknarf-9 királynője és egy notórius szörnyvadász is.

A játékos dönthet arról, hogy melyik „ritka szörnyet” adja el (Groot vagy Mordály), és ez az emlékezetnek nevezet pillanat egy láncreakciót indít el, és az eseménysor miatt indul útnak a banda át a világűrön, és így jutnak el oda, hogy az univerzum sorsában döntő szereppel bírjanak. Tehát kicsiből indul, de gyorsan berobbannak az események.

Darryl Purdy, az Eidos Montreal filmjelenetekért és animációért felelős rendezője szerint Lady Hellbender egy rajongók által igencsak kedvelt karakter a Marvel újabb képregényeiben, és a kanadai stúdió szerette volna, ha az ő Galaxis őrzői univerzumban is lenne helye. Mivel szerinte a játék minden aspektusában ott lesz a humor is, az Eidos Montrealnak szerepe volt, hogy a történettel kapcsolatos elvárásokat a fejére állítsák, és hogy egy váratlan dinamika alakuljon ki Lady Hellbender és egy bizonyos Destroyer között.

Purdy hozzátette még, hogy a már bejelentéskor is erősen kihangsúlyozottan egyjátékos játékban közel hat órányi interaktív filmjelenet lesz, A Marvel’s Guardians of the Galaxy amúgy október 26-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Lesz Nintendo Switch verzió is, ám ezt kizárólag a felhőből játszhatjuk (és ezt a Nintendo eShopon kell keresni).

Online mód? Nem lesz. Mikrotranzakciók? Nem lesznek. DLC-k? Azok sem lesznek. Ez talán arra utal, hogy a Square Enix nem akar ugyanúgy egy elhanyagolt Marvel-terméket kiadni (Marvel’s Avengers, aminek a PlayStation-exkluzív Pókembere még mindig sehol, holott már majdnem egy éve, hogy megjelent a játék!).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu