Még ebben a hónapban elindul a Ubisoft extrém sportjátéka, a Riders Republic bétája!

A Riders Republic-ra Xboxon, PlayStationön és PC-n máris fel lehet íratkozni!

 

A Ubisoft „tömeges multiplayer szabadtéri extrém sportjátékának”, a Riders Republicnak a korábban bejelentett bétája még ebben a hónapban, augusztus 23-án elindul.

A Riders Republic egyfajta szellemi utódja a Ubisoft alulértékelt téli sportokkal foglalkozó Steep-jének, de míg az a játék kizárólag a havas tevékenységekre koncentrált, a Riders Republic a tevékenységek szélesebb skáláját öleli fel, beleértve a kerékpározást és a szárnyasruha akciót is (mind a vanília, mind a jetmotoros) a síelés és a snowboardozás mellett.

A játékosok szólóban és kooperatívan is megtapasztalhatják a Riders Republic világát, amely hét ikonikus amerikai nemzeti parkból – Bryce Canyon, Canyonlands, Grand Teton, Mammoth Mountain, Sequoia Park, Yosemite Valley és Zion – áll össze. A Ubisoft azonban erősen szorgalmazza a játék nagyszabású versenyeit, amelyekben akár 50 játékos részvételével zajló versenyek is szerepelnek.

A Riders Republic zárt bétája – amely augusztus 23-tól 25-ig tart Xboxon, PlayStationön és PC-n – lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy kipróbálják a játék három pályáját: Bike Races, Snow Tricks és Air Sports (Rocketwing & wingsuit), számos játékmód mellett.

Ott van a már említett nagyszabású versenymód, amelyet a Ubisoft Mass Races-nek nevez, valamint a Tricks Battle, amelyben a játékosok 6v6-os meccseken teljesíthetik a modulokat, és szerezhetnek pontokat azzal, hogy trükköket hajtanak végre rajtuk. A bétában lesz még Free for All, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kihívják ellenfeleiket a különböző játéklistás eseményeken keresztül, valamint Versus mód, ahol a játékosok beugorhatnak barátaik karrierfejlődésébe egy kis egészséges versengésért.

Az érdeklődők a Riders Republic weboldalán keresztül jelentkezhetnek a bétában való részvételre és a Ubisoft megjegyzi, hogy a résztvevők két barátjuknak is küldhetnek majd meghívót a bétára.

A Riders Republic a tavaly év végi bemutatása óta már kétszer is késett, de remélhetőleg nem lesz több fennakadás, ahogy közeledik az október 28-ra tervezett megjelenés Xboxon, PlayStationön, PC-n és Stadián.

Forrás: EuroGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu