Új South Park játék a láthatáron, egyenesen a sorozat alkotóitól!

Trey Parker és Matt Stone állítólag egy új South Park játékon dolgoznak.

 

A jelek szerint egy új South Park-játékot fejlesztenek a sorozat alkotói. A Bloomberg riporterének, Jason Schreier-nek az alábbi tweetje a South Park sorozat készítői, Trey Parker és Matt Stone által alapított új cégről szóló beszámolót emeli ki, amely szerint a sorozatból termelt profitból „kreatív törekvések széles skálájába kívánnak befektetni, beleértve […] egy 3D-s videojátékot, amely a South Park világában játszódik”.

Magából a cikkből kiderül, hogy a duó új céget alapított, hogy több projektet is finanszírozni tudjon, köztük a Paramount Plus streaming szolgáltatás számára készülő filmeket, egy füves céget (természetesen ?) és az új South Park videojátékot. Jelenleg ez az első megerősítés arról, hogy egy új South Park-játék aktív fejlesztés alatt áll.

Mint Schreier rámutat, ezt a South Park-játékot nem biztos, hogy a Ubisoft adja ki. Ha nem ismered az unalmas, szar kisváros lakóinak videojátékokba való betörését:  a South Park – The Stick of Truth és a South Park – The Fractured But Whole című játékokat a Ubisoft adta ki még 2014-ben, illetve 2017-ben. Az első játék az Obsidian Entertainment és a South Park Digital Studios együttműködésében készült, míg az utóbbi játék a South Park Digital Studios és a Ubisoft belső játékfejlesztő stúdióival közösen.

A készülő South Park-játékról egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor a közeljövőben érkezik, és ugyanaz a kreatív duó felügyeli, mint korábban. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki adja ki a játékot, vagy egyáltalán ki fejleszti az új kalandot, bár az eléggé biztosra vehető, hogy a South Park Digital Studios ismét részt vesz benne.

Forrás: GamesRadar

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu