A Metroid Dread új, rejtélyekkel teli történeti trailerrel ünnepli 35. évfordulóját

A régóta várt 2D-s „Metroid 5” idén ősszel érkezik Nintendo Switch-re.

 

A mai nap különleges nap az űrbéli fejvadászok számára. Ma ünnepli 35. születésnapját a Metroid, a Nintendo franchise, amely – ellentétben egy rakás más játékkal – sokkal hamarabb kap új részt, mint azt az év elején gondoltuk volna. Az E3 2021 során bejelentett Metroid Dread idén ősszel érkezik Nintendo Switch-re, a Metroid Fusion közvetlen folytatásaként. Egy kaland, ami nem hagyhat ki egy ilyen időpontot! Épp ezért a Nintendo kiadott egy új Metroid Dread sztori trailert, ami tele van rejtélyekkel és ismeretlenekkel.

Az előzetes rengeteg nyomot tartalmaz Samus Aran leghűségesebb rajongói számára, akik biztosan minden egyes képkockát alaposan megvizsgálnak majd. Amire mi is rájöttünk: a trailer biztosan nem véletlenül 35 másodperc… Úgy tűnik, hogy a szóban forgó videó a tervezettnél néhány órával korábban jelent meg, mivel csak a Nintendo japán YouTube-csatornájára töltötték fel, és nem nyilvános, hanem csak „nem listázott” videóként.

A „Nagy N” nagy valószínűséggel ma délután osztotta volna meg a hálózatain, így viszont majd meglátjuk, hogy a trailer mellé érkezik-e még valami meglepetés a Metroid 35. évfordulójára. A két hónappal ezelőtt bejelentett Metroid Dread október 8-ától lesz elérhető a hibrid konzolra. Fejlesztője a spanyol MercurySteam stúdió, amely már a Metroid: Samus Returns remake-ért is felelős volt.

Ez lesz a rajongók által évek óta várt „Metroid 5”, amely lezárja a 2D Metroid történetének ezt az ívét, mivel a jövőben már újabb fejezetek várnak ránk. Még néhány hónapra vagyunk attól, hogy Samus Aran irányítása mögé bújjunk az új kalandban, de ha minden részletre kíváncsi vagy, ne hagyd ki a Metroid Dread előzetesét!

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu