Samurai Warriors: a Koei Tecmo ünnepli a veterán franchise sikeres eladásait

A Koei Tecmo megköszöni a rajongók támogatását és arra buzdítja őket, hogy próbálják ki a Samurai Warriors 5 demóját.

 

A Samurai Warriors franchise 2004-ben született, az Omega Force és a Koei Tecmo által létrehozott Dynasty Warriors franchise párhuzamos víziójaként, a musou műfajt a japán Sengoku időszakba helyezve, ahol az egész ország háborúban áll, a szamuráj hősök számtalan területi összecsapásban harcolnak. Ez a feltevés egy hosszúra nyúlt saga alapjául szolgált, amelyből rengeteg cím született a fő kiadások és a franchise különböző megközelítésű spin-offjai között.

Úgy tűnik, a Koei Tecmo elégedett a franchise-zal, hiszen alig néhány hete még rekord negyedévet ünnepeltek a Samurai Warriors 5 megjelenésével, most pedig nem kevesebb, mint 8 millió eladott példánynál járnak a sorozat összes címével. A franchise, amely, mint a Dynasty Warriors és más képviselői a műfaj iránti növekvő érdeklődést tapasztalja nyugaton.

A Koei Tecmo a Twitter fiókján a következő üzenettel köszönte meg a rajongóknak: „Köszönjük a szeretetet és a támogatást mindenkinek!” Emlékeztettek minket arra is, hogy a Samurai Warriors 5 demója elérhető PS4-en, Xbox X Series X|S-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n is a Steamen keresztül. Megnézheted a Samurai Warriors 5, a franchise legújabb, idén július 27-én megjelent részének értékelését is.

Ahogy a Koei Tecmo is elmondta, a franchise egyre népszerűbb, és sikerének egy része annak köszönhető, hogy képes alkalmazkodni a piachoz. A franchise legújabb része a musou műfaj rajongóit és azokat is meg akarja szólítani, akiket eddig nem érdekelt, olyan történetekkel és karakterekkel, amelyek az anime és a feudális Japánról szóló történetek rajongóinak is tetszenek.

 

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu