Menu

Új, 3D-s South Park játékon töri a fejét a rajzfilmsorozat két alkotója

Trey Parker és Matt Stone új 3D-s South Park játékot szeretne, de az még kérdéses, hogy ki fogja megvalósítani a négy kiccsákó’ történetét.

 

Parker és Stone megállapodást kötött a ViacomCBS konglomerátummal. Ezzel a sorozat folytatódni fog, és nem kevés pénz halad át a két fél között. Ez eddig szép és jó, de a szerződés nem csak a TV-sorozatról szól (máskülönben nem nagyon tennénk róla említést), és nem is a Paramount+-nak készülő… és ezt leírni is még hihetetlen, de tizennégy (14!) streamelésre szánt filmről. Van ott szó videojátékról is a sorok között, állítja a Bloomberg.

A hatszáz millió dolláros (majdnem 181 milliárd forintos!) megállapodás szerint ebből a pénzből lesz bőven egy új, három dimenziós South Park-játékra, ami a sorozat világában játszódik. (Itt nem véletlenül emeljük ki, hogy 3D: a South Park: The Stick of Truth, illetve a South Park: The Fractured But Whole is 2D-s volt.) Az alkotópárosra jellemző a poén, így nem csoda, hogy a szerződésben „egy füves cég” után lett megemlítve a játék. Dokumentumsorozat is lesz, valószínűleg egy kulisszák mögé történő betekintéssel.

Szóval hat új évad a Comedy Centralnak, 14 spinoff film a Paramount+-nak (ezek ki fogják bővíteni a South Park világát, és új karaktereket is behoznak a „SP-univerzumba” a Marvel filmes világa után szabadon). Az első filmnek az év végére meg kell jelennie, és minden másnak 2027 végére el kell készülnie.

Sajnos nem sokat tudunk még arról, hogy a játék milyen lesz, de nagy eséllyel bővíteni fogja a South Park-világot, és ez is valamelyest spinoffként szolgál majd. Ám az, hogy ki fogja kiadni, még hatalmas kérdőjel. (A South Park: The Stick of Truthot az Obsidian fejlesztette és a Ubisoft adta ki a THQ halála után; A South Park: The Fractured But Whole-ot pedig már a Ubisoft San Francisco hozta létre, és értelemszerűen a francia kiadó publikálta. Ezt nagy eséllyel nem ők fogják.) Belső fejlesztés lesz, írta Stone a Bloombergnek.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu