Alakul a Gamescom menetrendje: két közvetítés is időpontot kapott [VIDEO]

Az európai E3-ként is nevezhető Gamescommal zárjuk hamarosan a nyarat, és két közvetítésről már tudjuk, hogy mikor kapcsolódhatunk be azok műsorába.

 

Kezdjük a nagyobb hallal: a Microsoft az Xbox hivatalos oldalán bejelentette, hogy a hivatalos Gamescom adásuk magyar idő szerint augusztus huszonnegyedikén (egy nappal a hivatalos Gamescom-rajt előtt!) este hét órakor kezdődik. Ebben mélyebb részleteket fogunk hallani az Xbox Game Studios csapataitól már bejelentett játékokról, illetve a külsős, third-party partnerektől.

Említést fognak tenni arról is, hogy az idei karácsonyi rohamban (így nevezhetjük az utolsó negyedévet, azaz az október-december időszakot, leszámítva az utolsó hetet…) megjelenő Xbox-játékokról, és természetesen nem feledkeznek meg arról, hogy mikkel bővül majd az Xbox Game Pass is, ami azért tényleg korrekt frissítéseken esik át havonta kétszer (de azért Shawn Layden, a Sony egyik ex-vezetője még kritikus a modell iránt; erről korábban beszámoltunk). A Bethesda Softworks német ágazata pedig augusztus 26-ától kezdve néhány napon át készül közvetítésekkel, és ezeket a Twitch-en követhetjük figyelemmel.

Az Xbox-közvetítést YouTube-on, Twitch-en, Facebook Gamingen, Twitteren, az orosz Facebook-ekvivalens VK-n, a kínai YouTube-helyettesítő Bilibilin és még sok más platformon is figyelemmel lehet követni.

A GamesRadar pedig a Future Games Show: Gamescom 2021-gyel készül, közölte a publikáció. Ennek műsorvezetői Maggie Robertson és Aaron LaPlante lesznek (a nevük nem biztos, hogy rögtön ismerős lehet, ezért kimondjuk: a Resident Evil: Village szinkronhangjairól van szó), és több mint negyven játék lesz benne terítéken például a Frontier Developmentstől, a Koch Mediától, a Team17-től, vagy a Tripwire Interactive-tól. Lesz „néhány meglepetés” is.

A Future Games Show: Gamescom 2021 magyar idő szerint augusztus 26-án este tíz órakor kezdődik. Ezt a műsort a YouTube-on, a Twitch-en, a Facebookon, illetve a Twitteren is nézhetjük, és a site egy teaser videót is készített erre az alkalomra.

Valószínűleg a következő két hét során további időpontok fognak beérkezni. Az idei E3 nem volt annyira húzós, mert a koronavírus-világjárvány már hatással van a játékiparra: nem véletlenül lett több játék is áttolva 2022-re!

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu