Diablo II: kiszivárgott a feltámasztott béta megjelenési dátuma

A közelgő Diablo II Resurrected béta premierjének időpontja valószínűleg a hivatalos Microsoft Store-on keresztül került ki az internetre.

 

A múlt hónapban a Blizzard bejelentette, hogy a várva várt remaster következő bétája még ebben a hónapban elindul. „Idén augusztusban a játékosok első kézből tapasztalhatják meg a legújabb változásokat! A Pokol kapui rövid időre újra megnyílnak, így a Diablo II: Resurrected-et előrendelő játékosok a korai hozzáférésű bétában beléphetnek a Szentélybe” – írták egy blogbejegyzésben. „Nem sokkal később minden játékosnak (PC-n, Xboxon és PlayStationön) lehetősége lesz arra is, hogy a nyílt bétában szembeszálljon a Burning Hells démonaival”.

A Blizzard nem közölt pontos bétaindítási dátumot, de ha hinni lehet a Microsoft Store egyik, mostanra eltávolított bejegyzésének, akkor a Diablo II Resurrected bétafázisa jövő héten, augusztus 17-én indul. Mint mondták, a bétára való utalást már eltávolították a boltból, de egy sasszemű Reddit-felhasználónak sikerült egy képernyőfotót készítenie a dátumról, mielőtt azt eltávolították volna. Annyit lehet még tudni, hogy a béta öt játszható osztályának egyikeként nézhetünk szembe a pokol csatlósaival. Mindegyikük rendkívül testreszabható, számtalan építési és felszerelési lehetőséggel.

A Diablo II Resurrected a tervek szerint a jövő hónapban, szeptember 23-án jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC platformokra.

 

Forrás: VCCFTECH

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu