Több új Capcom-játék is kiemelkedő eladásokkal rendelkezik!

A Capcom frissítette a listáját, amin az egy milliónál több értékesítést felmutató játékai láthatóak. Itt több újdonság is megtalálható.

 

A Platinum Titles oldal szerint a japán kiadó immár százhat terméke ugrotta meg az egy milliós küszöböt. (Ennél valójában kevesebb játékról van szó, ugyanis a remake-ek, bővített újrakiadások, újrakiadásokat is külön számolták.) De ki kell emelni néhány játékot közülük, ugyanis ezek tekintetében meglepően jó eladásokról van szó, sőt, a lista alapján néhány „újonc” eredménye is kitudódott.

A Resident Evil: Village (zárójelben mindig a platformokat említjük, ahol elérhető: PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One) június 30-ável bezárólag 4,5 milliót hozott össze, és ezzel már a 13. helyen áll a Capcom legtöbb értékesítést összehozó játékainak listáján. Ez remek eredmény! A Monster Hunter: Rise (Nintendo Switch) 7,3 milliónál tart (ez a 7. helyhez elegendő), és március 31-e óta (azaz negyed év alatt) 2,5 millió példányban kelt el.

A Resident Evil 7: Biohazard (PlayStation 4, Xbox One, PC) 9,8 milliónál jár (2. hely!), és az április-június időszakban ez fél millióval növekedett. A Monster Hunter World: Iceborne (PlayStation 4, Xbox One, PC) 8,2 milliónál tart (4. hely), fél milliós növekedéssel. A Resident Evil 2 Remake (PlayStation 4, Xbox One, PC) 8,6 millió értékesítéssel rendelkezik (3. hely), és itt is fél milliós ugrásról beszélhetünk. A Resident Evil 3 Remake (és az árukapcsolás értelmében a Resident Evil Resistance is… PlayStation 4, Xbox One, PCs) 4,4 millió eladást tudhat mögött (14. hely), és 400 ezres emelkedés tapasztalható az előző üzleti negyedévben.

A Street Fighter V (PlayStation 4, PC) 5,8 millió eladást szedett eddig össze (9. hely), és 300 ezres emelkedést tudhat magáénak; a Devil May Cry 5 (PlayStation 4, Xbox One, PC)  4,5 milliós eladásnál jár (12. hely), és 200 ezres ugrással jutott el ide. Végezetül pedig a Resident Evil Revelations Collection a Nintendo Switchen újoncként egy millióval be is jutott a lista 105. helyére.

A Capcom listát továbbra is utcahossznyi előnnyel vezeti a Monster Hunter: World (PlayStation 4, Xbox One, PC, 17,3 millió) a Resident Evil 7: Biohazard, a Resident Evil 2 Remake, a Monster Hunter World: Iceborne, illetve a Resident Evil 5-6 páros (PlayStation 3, Xbox 360, PC) előtt (mindkettő 7,9 milliónál tart).

A Capcom cégnek tehát a Resident Evil és a Monster Hunter franchise-ok folytatólagosan termelik a pénzt.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu