Menu

Több új Capcom-játék is kiemelkedő eladásokkal rendelkezik!

A Capcom frissítette a listáját, amin az egy milliónál több értékesítést felmutató játékai láthatóak. Itt több újdonság is megtalálható.

 

A Platinum Titles oldal szerint a japán kiadó immár százhat terméke ugrotta meg az egy milliós küszöböt. (Ennél valójában kevesebb játékról van szó, ugyanis a remake-ek, bővített újrakiadások, újrakiadásokat is külön számolták.) De ki kell emelni néhány játékot közülük, ugyanis ezek tekintetében meglepően jó eladásokról van szó, sőt, a lista alapján néhány „újonc” eredménye is kitudódott.

A Resident Evil: Village (zárójelben mindig a platformokat említjük, ahol elérhető: PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One) június 30-ável bezárólag 4,5 milliót hozott össze, és ezzel már a 13. helyen áll a Capcom legtöbb értékesítést összehozó játékainak listáján. Ez remek eredmény! A Monster Hunter: Rise (Nintendo Switch) 7,3 milliónál tart (ez a 7. helyhez elegendő), és március 31-e óta (azaz negyed év alatt) 2,5 millió példányban kelt el.

A Resident Evil 7: Biohazard (PlayStation 4, Xbox One, PC) 9,8 milliónál jár (2. hely!), és az április-június időszakban ez fél millióval növekedett. A Monster Hunter World: Iceborne (PlayStation 4, Xbox One, PC) 8,2 milliónál tart (4. hely), fél milliós növekedéssel. A Resident Evil 2 Remake (PlayStation 4, Xbox One, PC) 8,6 millió értékesítéssel rendelkezik (3. hely), és itt is fél milliós ugrásról beszélhetünk. A Resident Evil 3 Remake (és az árukapcsolás értelmében a Resident Evil Resistance is… PlayStation 4, Xbox One, PCs) 4,4 millió eladást tudhat mögött (14. hely), és 400 ezres emelkedés tapasztalható az előző üzleti negyedévben.

A Street Fighter V (PlayStation 4, PC) 5,8 millió eladást szedett eddig össze (9. hely), és 300 ezres emelkedést tudhat magáénak; a Devil May Cry 5 (PlayStation 4, Xbox One, PC)  4,5 milliós eladásnál jár (12. hely), és 200 ezres ugrással jutott el ide. Végezetül pedig a Resident Evil Revelations Collection a Nintendo Switchen újoncként egy millióval be is jutott a lista 105. helyére.

A Capcom listát továbbra is utcahossznyi előnnyel vezeti a Monster Hunter: World (PlayStation 4, Xbox One, PC, 17,3 millió) a Resident Evil 7: Biohazard, a Resident Evil 2 Remake, a Monster Hunter World: Iceborne, illetve a Resident Evil 5-6 páros (PlayStation 3, Xbox 360, PC) előtt (mindkettő 7,9 milliónál tart).

A Capcom cégnek tehát a Resident Evil és a Monster Hunter franchise-ok folytatólagosan termelik a pénzt.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu