Sylvester Stallone szuperhősös filmje, a Szamaritánus 2022-es megjelenési dátumot tűzött ki

MOZI HÍREK – A közönségnek jövő évig kell várnia, hogy Sylvester Stallone beöltözzön a szuperhős Szamaritánus szerepébe, a film bemutatójának dátumát ugyanis most 2022. augusztus 26-ra tűzték ki.

A Szamaritánius, amelyben Stallone egy idős szuperhőst alakít, aki rejtélyes módon eltűnt, eredetileg idén nyáron került volna a mozikba, de a jelenlegi körülmények között a vetítést el kellett halasztani.

A film rendezője Julius Avery, producerei Sylvester Stallone és Braden Aftergood, forgatókönyvírója Bragi F. Schut. A  Szamaritánius egy fiatal fiúról szól, aki egy mitikus szuperhős keresésére indul, akiről azt hitték, hogy egy húsz évvel ezelőtti epikus csata után eltűnt. A színész az elmúlt egy évben sokat reklámozta a filmet a közösségi médiában, és az eddigiek alapján a Szamaritánius egy egyszerűbb, klasszikus megközelítésnek tűnik a szuperhős műfajban, és tökéletes filmnek hangzik a Rambo sztárja számára.

Az Euphoria színésze és a fiatal bokszoló csodagyerek, Javon „Wanna” Walton lesz a főszereplő Stallone mellett, és az „újonc” az év elején a közösségi médiában jelentette be részvételét és izgatottságát az akciólegenda mellett. A további színészek között olyanok szerepelnek, mint Martin Starr, az HBO vígjátékának, a Szilícium-völgynek, valamint a Knocked Up című vígjátéknak és az MCU-s Pókember: Hazatérés című filmnek a sztárja. Csatlakozik hozzá Pilou Asbæk színész, akit leginkább a Trónok harca Euron Greyjoy szerepéről ismerhetünk, Dascha Polanco, aki Dayanara Diazt alakította a Netflix Orange is the New Black című sorozatában, és végül Moises Arias, az Ender’s Game és A nyár királyai sztárja.

A Szamaritánius forgatása még 2020 novemberében fejeződött be, és az Escape Room írójának, Bragi F-nek az eredeti ötletén és forgatókönyvén alapul.  „Sly az egyik hősöm, hihetetlenül izgatott vagyok, hogy egy ilyen ikonikus színésszel dolgozhatok együtt ezen a nagyon különleges projekten a Balboa Productions és az MGM együttműködésével” – mondta Julius Avery, a film rendezője.

Avery beszélt Stallone szuperhős szerepéről is a projektben: „Nem igazán voltak eddig szuperhőseink. Csak akcióhőseink voltak. És Sly állt a legközelebb a szuperhőshöz. Szóval, hogy egy szuperhősös filmben szerepeltessük? Ez frissnek és menőnek tűnik, és olyasvalaminek, amitől az emberek felkapják a fejüket. Sly olyan dolgokat csinál majd, amiket már régóta nem csinált, méghozzá igazán ötletes megoldással. 73 éves! Elképesztő, hogy mennyi mindent csinál. Én mondom neked, a legtöbb húszéves srác nem lenne képes arra, amit Sly ebben a filmben csinál.”

A Szamaritánius jövő évi bemutatójáig Sylvester Stallone jelenleg egy másik a képregényfilmes filmben „szerepel”: ő a Cápakirály hangja James Gunn rendező Az öngyilkos osztag című filmjében.

Forrás: Box Office Mojo

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu