Tovább bővül az Xbox Game Pass katalógusa!

Az Xbox öt újabb játékot hoz be a platformra, mint például Stardew Valley és egy régóta várt RPG-t is, ezek a következő hónapokban jelennek meg.

 

Az indie videojátékoknak szentelt Xbox eseményen nagyon érdekes bejelentésekkel távoztunk, új trailerekkel és annak megerősítésével, hogy az Xbox Game Pass továbbra is egyre több játékkal bővíti a katalógusát. Ebben a konkrét esetben hat olyan videojátékot is bejelentettek, amelyek előbb-utóbb megérkeznek a Microsoft ezen szolgáltatására.

 

 

Az egyik ilyen cím a nemrég bejelentett Evil Genius 2 konzolos változata, amely az év végén érkezik az Xbox Game Passra, de ott van a sikeres Stardew Valley is, amely 2021 őszén teszi ugyanezt. Vannak más hasonlóan figyelemre méltó javaslatok is, mint például az Aragami 2 című lopakodós és nindzsa akciójáték, amely jövő szeptemberben kerül forgalomba, vagy az érdekes Library of Ruina, egy anime-esztétikájú, fordulóalapú RPG, amely már kapható.

 

 

Az Xbox Game Pass-hoz a következő hónapokban érkező új játékok listája tehát a következő:

  • Library of Ruina (már kapható)
  • Aragami 2 (szeptember 17.)
  • Stardew Valley (2021 ősz)
  • Evil Genius 2: Világuralom (2021 vége)
  • Pupperazzi (hamarosan)

 

 

A bejelentések mellett ne feledjük, hogy a Microsoft már bejelentette az augusztusi Xbox Game Pass játékokat, amelyek között olyan címek szerepelnek, mint a Hades és az ígéretesnek tűnő 12 Minutes.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu