A Galaxis őrzői-nek alkotói beszélnek a karaktertervezés folyamatáról

A Galaxis őrzői  kreatív csapata most egy új videót tett közzé, amely a játék egy fontos aspektusát, a főszereplők dizájnját mutatja be. A Marvel képregények alapján készült játék októberben érkezik.

 

Az Eidos Montreal és a Square Enix összefogott, hogy a Marvel’s Guardians of the Galaxy című új kalandjátékot hozza el nekünk, amely a filmekben nagy sikert aratott képregényfigurák alapján készült.

 

egy kép a játékból

 

Bruno Gauthier-Leblanc, az Eidos-Montréal művészeti igazgatója az alábbi videóban részletezi, hogy a csapat nagy gondot fordított a karakterek megalkotására, hogy megtalálják az egyensúlyt a Marvel-univerzum és a játék története között. „A diszfunkcionális, de szórakoztató család új megjelenésének megalkotásához a Marvel képregényekből és a hozzájuk készült háttértörténetekől merítettünk ihletet, így minden egyes Guardian nagyon sajátos dizájnnal rendelkezik, ami magára játékmenetre is hatással van” – mondja.

 

 

Beszél Star-Lord kinézetéről is, akinek stílusa a 90-es évekből inspirálódva a rocker oldalát hozza ki. Drax eközben harci tapasztalatait mutatja be, minden győzelme nyomot hagyott a testén. Bruno elmondása szerint a tervezése a szülőbolygójához, a Katath-hoz is kapcsolódik, ahol az architektúra is  Drax harci tribute-ainak körkörös jellegét tükrözi. Azt is elmondja, hogy Gamora esetében egy robusztus dizájnnal készültek, hogy megmutassák, ő a legerősebb nő a galaxisban.

A játékban pedig döntéseket kell majd hozni, de jó kapcsolatokat is ki kell majd kialakítani közöttük. Rocket például egy Groot-gyöngyöt visel a kecskeszakállán, hogy jelképezze barátságukat. Ezek az összekapcsolt szerkezetek lehetővé teszik azt is, hogy párosban harcoljanak. A galaxis őrzői a tervek szerint október 26-án debütál.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu