Menu

A Life Is Strange is halasztást kapott, mégpedig kétszer!

Ki is bontjuk, hogy mit értünk a Life Is Strange kétszeri halasztáson. Az első halasztott termék a Life is Strange: True Colors.

 

A sorozat legújabb része nem fog mindenhol később megjelenni. A franchise hivatalos Twitterén azt olvashatjuk, hogy a Life is Strange: True Colors Nintendo Switch portja „kicsit késik”, így ez nem lesz időben kész szeptember 10-ére. Ezért a hordozható kiadás csak az év folyamán egy későbbi, még nem tisztázott időpontban lesz a Square Enix által kiadva. Az új dátum közlése a következő hetek során bekövetkezik.

A Deck Nine Games (akik amúgy a Life is Strange: True Colorsot is fejlesztik) más késésről is beszámolt a Twitteren, de itt kicsit részletesebben közlik, hogy azért ez a halasztás súlyosabb, mert nem csak egy platformot fog érinteni, hanem mindent, így a Life is Strange Remastered Collection (amiben az első rész, illetve a Before the Storm alcímű előzmény lesz) is csatlakozik azon játékok listájához, ami 2021 helyett csak 2022-től lesz kapható!

A közlemény szerint a Life is Strange: Wavelengths DLC Steph Gingrich-csel szeptember 30-án fog megjelenni. De a koronavírus-világjárvány miatt nem akarja a stúdió megerőltetni a csapatot a Life is Strange: True Colors (és annak DLC-jének) megjelenése után, így kisebb pihenőt kapnak, mielőtt nekiülnek a Life is Strange Remastered Collectionnek. Ezért pedig mindenhol átcsúszott az idei évről a következőre, és valamikor az év elején fog elstartolni. A Deck Nine reméli, hogy megértjük őket, és megköszönte a türelmünket és a támogatásunkat. Újabb név a listán…

A Life is Strange: True Colors változatlanul szeptember 10-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, míg a Nintendo Switch port később fog csak megérkezni. 2022-ben számíthatunk a Life is Strange Remastered Collectionre PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, illetve PC-n.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu