A Life Is Strange is halasztást kapott, mégpedig kétszer!

Ki is bontjuk, hogy mit értünk a Life Is Strange kétszeri halasztáson. Az első halasztott termék a Life is Strange: True Colors.

 

A sorozat legújabb része nem fog mindenhol később megjelenni. A franchise hivatalos Twitterén azt olvashatjuk, hogy a Life is Strange: True Colors Nintendo Switch portja „kicsit késik”, így ez nem lesz időben kész szeptember 10-ére. Ezért a hordozható kiadás csak az év folyamán egy későbbi, még nem tisztázott időpontban lesz a Square Enix által kiadva. Az új dátum közlése a következő hetek során bekövetkezik.

A Deck Nine Games (akik amúgy a Life is Strange: True Colorsot is fejlesztik) más késésről is beszámolt a Twitteren, de itt kicsit részletesebben közlik, hogy azért ez a halasztás súlyosabb, mert nem csak egy platformot fog érinteni, hanem mindent, így a Life is Strange Remastered Collection (amiben az első rész, illetve a Before the Storm alcímű előzmény lesz) is csatlakozik azon játékok listájához, ami 2021 helyett csak 2022-től lesz kapható!

A közlemény szerint a Life is Strange: Wavelengths DLC Steph Gingrich-csel szeptember 30-án fog megjelenni. De a koronavírus-világjárvány miatt nem akarja a stúdió megerőltetni a csapatot a Life is Strange: True Colors (és annak DLC-jének) megjelenése után, így kisebb pihenőt kapnak, mielőtt nekiülnek a Life is Strange Remastered Collectionnek. Ezért pedig mindenhol átcsúszott az idei évről a következőre, és valamikor az év elején fog elstartolni. A Deck Nine reméli, hogy megértjük őket, és megköszönte a türelmünket és a támogatásunkat. Újabb név a listán…

A Life is Strange: True Colors változatlanul szeptember 10-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, míg a Nintendo Switch port később fog csak megérkezni. 2022-ben számíthatunk a Life is Strange Remastered Collectionre PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, illetve PC-n.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu