Új kisfilm készült Battlefield 2042-höz, az „Exodus” a történet fontos része

A Battlefield-videó középpontjában Kimble „Irish” Graves, a Battlefield 4 egyik ikonikus karaktere áll.

 

Alig várjuk, hogy lássuk, mit kínál a Battlefield 2042 a kompetitív játékok csatamezején. Rövid időn belül olyanokkal kell majd megküzdenie, mint a Call of Duty, vagy akár más sikeres ellenfelekkel, mint a Fortnite. A stratégia megtervezésére szánt idő után az EA és a DICE úgy döntött, hogy nem lesz sztorimód, kizárólag a többjátékos élményre koncentrálnak. Ha hiányoltad ezt a lehetőséget, ez a videó ad néhány választ, hogy többet tudj meg a Battlefield-univerzumról.

A Battlefield 2042 népszerűsítése érdekében az EA most kiadta az Exodus című rövid animációs filmet, amely a sorozat narratív szinten történő kibővítésére összpontosít, egy sor akciójelenettel, amelyek bár számítógépen készültek, közel állnak a fotórealizmushoz.

 

 

Az alig több mint hatperces rövidfilm Kimble „Irish” Gravesre, a Battlefield 4 régi ismerősére koncentrál, és bemutatja, hogyan él a játék 2042-es világában. Most már nem a haditengerészet katonája, hanem a No-Pat nevű hajó parancsnoka, és választania kell a hajóján megbújó 200 menekült élete és legénység  között. Ezek az események egy totális háborút indítanak el, amelynek a lövöldözés lesz a kiindulópontja.

 

pillanatkép a kisfilmből

 

A Battlefield 2042 a tervek szerint október 22-én jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox X Series X|S-re és PC-re, amely a Sony és a Microsoft legerősebb rendszerein akár 128 játékos támogatására is képes lesz.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu