A Back 4 Blood készítői javítanak a látómezőn PS5 és Xbox X Series X|S konzolokra

Azt is megjegyzik, hogy a Back 4 Blood botjainak teljesítménye is javulni fog a végleges kiadásban, a bétához képest.

 

Ezen a hétvégén és augusztus 16-ig bárki kipróbálhatja a Back 4 Blood nyílt bétáját, a Left 4 Dead alkotói által alapított új lövöldéjét. A játék már a korai szakaszában szenzációt okozott azzal, hogy mennyire emlékeztet „szellemi elődjére”, és most, bárki számára elérhető, aki szívesen tartana tűzpróbát. Természetesen ezek a tesztelési időszakok kulcsfontosságúak ahhoz, hogy az alkotók visszajelzést kapjanak a közösségtől.

A felhasználók tanácsaival vagy kéréseivel a stúdió megpróbálja a lehető legjobbá tenni az élményt, amikor a játék végül jövő októberben megjelenik. Matt O’Driscoll, a játék producere a VG24/7-nek elmondta, hogy a felhasználói kérések alapján született néhány változtatásra gondol. Ezek közé tartozik a megnövelt és javított látómező (FOV) a PS5-ös és Xbox Series verzióban. Bár nem erősítették meg, hogy benne lesz, de a kreatívok elismerték, hogy ez egy „népszerű kérés”, amelyet mindenképp megvizsgálnak.

 

 

Amit O’Driscoll világossá tett, az az, hogy amikor a játék elérhetővé válik, és játszhatunk a botokkal, azok sokkal okosabbak és hasznosabbak lesznek. Ez az egyik olyan szempont, amelyet a felhasználók a leginkább kritizáltak, ezen és a játékon belüli különböző nehézségi szintek egyensúlyának javításán dolgoznak még a premierig a felhasználói élmény javítása érdekében.

A Back 4 Blood megjelenési dátuma: október 12.

Forrás: VG24/7

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu