Castlevania: Grimoire of Souls – Apple Arcade exkluzívként támad fel!

A veterán Castlevania új részéről évek óta nem lehetett hallani semmit, sokan már azt hitték, biztos örökre törölték a játékot. Ám az  most mégis feltámad!

 

A Konami bejelentette klasszikus sorozatának visszatérését Castlevania: Grimoire of Souls néven, új iOS címként. Az új főszereplő, Arika, egy Drakula elleni küzdelemmel foglalkozó titkos kormányzati szervezet tagja, akinek szembe kell néznie a feltámasztott vámpír visszatérésével. A történet erre a klasszikus alapfeltevésre épül, és a játék hagyományos mechanikája a felfedezés és természetesen a főnökharc, amely ebben az esetben kooperatív módon is játszható!

 

 

A játék felelősei a bemutató során megerősítették, hogy a játék erős narratívára törekedett, és hogy Arika mellett olyan ikonikus karakterek lesznek elérhetőek a Castlevania-sagából, mint Alucard, Simon Belmont, Charlotte, Shanoa és Marie, valamint olyan új karakterekkel is bővül a játék, mint Lucy, egy kutató, aki Arikát kíséri el a gonosz feltámadása elleni harcban.

A 2018-as bemutató után a Konami egy évvel később, a Tokyo Game Show 2019 során tért vissza, és újabb információkat közölt a címről, amit egy új trailerrel is kísért. Bár a játék klasszikus 2D-s akció-platformer megközelítést ígért a sorozathoz, egy vadonatúj többjátékos kooperatív rendszerrel párosítva, ez az ígéret úgy elszállt, mint maga Drakula, és nem hallottunk róla többet – egészen mostanáig.

A Grófhoz hasonlóan a Konami címe is feltámadni látszik, és azt ígéri, hogy „hamarosan” kizárólag az Apple Arcade előfizetéses szolgáltatására érkezik. A játék iOS, tvOS és Mac rendszerekre lesz elérhető. A Konami minden információt elérhetővé tett a játékosok számára a honlapján. Úgy tűnik, a Konami mozgásban van a sorozattal, és az iOS-játék visszatéréséhez hozzá kell tennünk a Castlevania Advance Collection lehetséges érkezését is!

Forrás: Opera News

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu