Diablo 2 Ressurected: egy rajongó összehasonlította az eredeti játékkal, a különbség ragyogó

Mivel a Diablo 2 mindkét változatában minden jelenet ugyanazt a hangot használja, az összehasonlítás a lehető legpontosabb. Ha minden igaz, szeptember 23-án mi is megláthatjuk!

 

Alig néhány napja a Blizzard kiadta a Diablo 2: Resurrected első és második felvonásának mozgóképeit. Nyilvánvaló, hogy a közösség azonnal felfigyelt rá, de egy rajongó úgy döntött, hogy egy lépéssel tovább megy, és készített egy videót, amelyben ezeket a jeleneteket az eredeti játék mozgóképeivel hasonlítja össze.

A Cycu1 felhasználó által készített videó egymás mellé helyezi a mozgóképeket, hogy a lehető legrészletesebben értékelhessük a különbségeket. Az összehasonlítás könnyű volt és pontos, mivel a Resurrected nyilvánvalóan ugyanazt a hangot használja, mint az eredeti cím, és ez lehetővé tette a tökéletes összehangolást a végső videóban.

 

 

Talán az első dolog, ami a videó megtekintésekor feltűnik, hogy a remake fejlesztéséért felelős Vicarious Visions stúdió munkája mennyire hiteles. Vannak változások, de ezek minimálisak, a filmes jelenetek nagyjából ugyanazok, mint amit 2000-ben az eredeti játékban láthattunk.

A javított grafika mellett a változások között viszont láthatunk egy olyan jelenetet is, ami az eredeti Diablo 2-ben nem szerepelt, ahol a Sötét Vándor és Marius a sivatagban utazik. Egy másik jelenetben láthatjuk, hogy az eredetiben nappal van, a Resurrectedben pedig szürkületre/éjszakára változtatták. Ez utóbbi nem szeszély volt, hanem pontosabban tükrözi a Sötét Vándor útját főhősünkhöz képest, hiszen a két szereplő útja között kicsi, de fontos időbeli különbség van.

 

kép a játékból

 

A Blizzardon belüli közelmúltbeli problémák ellenére, amelyek már a franchise negyedik részének fejlesztését is befolyásolták, a Diablo 2: Resurrected megjelenési dátuma még nem változott. PC-n, PS4-en, PS5-ön, Nintendo Switch-en, Xbox One-on és Xbox X/S sorozaton szeptember 23-án láthatjuk majd.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu