Visszatérésre készül a Twisted Metal?

Twisted Metal játékban Sweet Tooth ismét autóba szállhat, hogy szépen legyűrje az ellenfeleinek arcát (és autóit) egyaránt.

 

A Twisted Metal mostanában nem nagyon hallott francise. Legutóbb a PlayStation 3-on láthattuk (és itt Sweet Tooth, a franchise arca a PlayStation Battle All-Starsban, a Sony Super Smash Bros.-klónjában is felbukkant). De azóta síri csend, esetleg hullaszag, továbbá Hasan Kahraman egyre elképesztőbb mutatványa, amiről a hírekben ma részletesebben is szó esett (hat éve már, hogy megkérdőjelezhető dolgokat művel).

De térjünk vissza a Twisted Metalra. Tom Henderson mostanában eléggé megbízhatónak tűnik, hiszen a Battlefield 2042-ről, továbbá a hivatalosan még mindig be nem jelentett (!?) Call of Duty: WWII Vanguardról is beszélt nem is keveset. Most viszont egy egyszerű tweettel izgatja fel a kedélyeket: linkelt egy képet Sweet Tooth-szal és mögötte egy járgánnyal, a komment pedig annyi, hogy 2023. Ezt a képet már láttuk korábban, amikor is bejelentette a Sony, hogy televízióra fogja vinni a Twisted Metalt, de most komolyabb, vagy legalábbis számunkra érdekesebb használati módot kapott a kép.

A Twisted Metalból a Sony nem nagyon csinálna sorozatot csak úgy, a semmibe. Mivel a Sony birtokában van ez az IP, értelemszerűen valami játékot is csinálhatna belőle, mivel… valljuk meg az igazat, a PlayStation 5-re megjelent Destruction AllStars bár hasonló stílusában a Twisted Metalhoz (járműves harci játék), annak nincs meg az egyedisége, ami az első PlayStationön eléggé nagyot szólt. Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy ez az IP az egyik „tökös” sorozat volt „a szürkemarhán”…

Viszont ha a Twisted Metalból a Sony Interactive Entertainment valamit csinál (és azért a cégnek vannak hiányosságai például a belső nézetes lövöldözős játékokban, holott ezt az űrt anno kitöltötte a Resistance, azt megelőzőleg pedig a Killzone is…), akkor ezt érdemes lenne azzal a személlyel megvalósítani, akinek köszönhető a siker. Egy bizonyos David Jafféról van szó, aki bár nagyszájú, de szókimondó és őszinte… és egy bizonyos God of War is az ő nevéhez fűződik!

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu