Compound Fracture : a Dino Crisis örökébe kíván lépni a túlélőhorror

Az Iteria Games a  Capcom klasszikusa, a Dino Crisis előtt tiszteleg egy klasszikus esztétikájú és retro látványvilágú lövöldözős játékkal, amely úgy néz ki, mintha csak az első PlayStationből került volna elő.

 

A Dino Crisis saga sajnos a feledés homályába merült az alkotó cégnél, és az évek múlásával egyre több felhasználó tekintette halott ügynek. Bár a Capcom több mint egy évvel ezelőtt megígérte, hogy feléleszti néhány inaktív licenszét, még mindig nem tudunk semmit Regina és triászi barátai kalandjairól, így több cég is felvette a stafétabotot.

Az Iteria Games bemutatta új túlélőhorrorjának, a Compound Fracture-nek a trailerét, amely teljes mértékben a Capcom saga ihlette, bár ebben az esetben a fix kamerarendszert és a harmadik személyű nézetet első személyű nézetre cseréli, ami a saga klasszikus stílusát az FPS felé tolja el. A dinoszauruszok lesznek az ellenség, akikkel meg kell majd küzdenünk, és akik rossz esetben levadásznak minket.

 

 

A Dino Crisis a Capcom egyik legkedveltebb és legemlékezetesebb sagája a 90-es évek túlélőhorror-rajongói számára. A saga nagy sikert aratott a 90-es években, részben Steven Spielberg Jurassic Park című kasszasikerének köszönhetően. A Capcom címe a Spielberg által rettegésben tartott dinoszauruszokat egy olyan műfajban használta fel, amelyet tökéletesen elsajátított.

A Compound Fracture kiemelkedik a retro látványvilágával és hangzásával, amely tökéletesen visszaadja a 32 bites generáció 3D-s grafikáját. A történetben a játékosok egy szörnyű bűntény után nyomoznak majd, miközben megpróbálnak elmenekülni a félelmetes ragadozók elől, akik az őskori ChronoGas táborban élnek. Úgy tűnik, hogy a dinoszauruszok visszatérése a mozivászonra sok stúdió számára újra felkeltette az érdeklődést a sorozat iránt. Az Instinction egy másik játék, amely a Dino Crisis szellemi utódja kíván lenni. Valamint ott van még a Dino’s Reborn is, amely a dinoszauruszok túlélésére összpontosít, mint a történet központi pillére.

Forrás: Bloody Disgusting

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu