Menu

Marvel’s Avengers: még mindig nem mondtak le Pókemberről

Ez már-már haláli: közel egy teljes éve, hogy megjelent az élő szolgáltatásos (live service) modellt alkalmazó Marvel’s Avengers játék, ami még mindig nem rendelkezik az egy éve beígért karakterrel…

 

Most direkt utánanéztünk ennek: a Crystal Dynamics, az Eidos Montreal és a Square Enix 2020. augusztus 3-án jelentette be a PlayStation Blogon, hogy Spider-Man PlayStation-exkluzív karakterként 2021 elején fog megjönni a PlayStation 5, PlayStation 4 duóra. Úgyhogy, ha ebből indulunk ki, akkor is már mondhatjuk: legalább fél évnyi halasztást mutatott fel eddig a csapat.

Aztán később írtunk róla, hogy a Fekete Párducot a főszerepbe helyező War for Wakanda kiegészítő (ami pedig augusztus 17-én fog megjelenni, és beszámoltunk arról is, hogy mit tartalmaz) után jöhet csak szóba Peter Parker karaktere, és mivel augusztus 17-e nagyon nincs messze, teljesen jogos a kérdés, hogy mi a helyzet Pókemberrel.

Scott Walters, a senior tervező a Screen Rantnek azt nyilatkozta, hogy a terv továbbra is az, hogy Spider-Man a tervek szerint 2021-ben fog csatlakozni a tartalomhiányosan megjelent (és emiatt gyorsan el is feledettnek mondható) játékba a PlayStationösök számára. Ez a terv nem változott, és több bejelentésük is lesz az év folyamán.

Amikor eredetileg bejelentették a karakter csatlakozását, akkor még az volt a terv, hogy a játékban egy külön esemény (eventet) kap, ami jobban bemutatja őt a Marvel’s Avengers világába, és egyedi kihívásokra lehet ebben számítani, hiszen ezek az ő képességeit lesznek hivatottak tesztelni. Több kosztümmel is rendelkezni fog, mert azért a mikrotranzakciókat nem akarja a Square Enix kihagyni, és a játékmenet élményéhez köthető opciók is lesznek, de itt fogalmunk sincs, hogy pontosan mire is gondolhattak.

Úgyhogy a Marvel’s Avengers a következő három és fél hónap folyamán valamikor fogja megkapni Spider-Mant, de csak PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en. Persze nem kizárt, hogy ebből megint lesz valami halasztás, de már így is kicsit szomorú a helyzet.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu